AJÁNLÓ
 
08:00
2017. 05. 18.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
08:00
2017. 05. 18.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
08:00
2017. 05. 18.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
08:00
2017. 05. 18.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
08:00
2017. 05. 18.
Sokszor emlegetjük, hogy többféle hajproblémára nyújthat megoldást egyes szerek vagy kezelések...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A mezoterápia menete

0 Komment

Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására, és mit tudunk elérni a kezelés alkalmazásával hajzatunk terén. Most azt fogjuk megnézni kicsit közelebbről, hogy pontosan mi is a kezelés menete, illetve milyen időbeosztással kell számolnunk egy terápia során.

Ahogy említettük már, a kezelés lényege, hogy a hatóanyagokat közvetlenül a hajtüszőkhöz juttatják be. Ehhez egy speciális „mezo-pisztolyt” alkalmaznak, melynek segítségével 1-2 mm mélyen tudják a gyógyhatású összetevőkből előállított, magasabb koncentrációjú anyagot beinjekciózni. A mezoterápia ezen része egy kissé kellemetlen - az, hogy kinek mennyire rossz, természetesen függ a saját fájdalomküszöbtől is -, de elviselhető, és mindenképpen megéri.

hajhullás hairhungary klinika hairhungary mezoterápia kezelés hajkezelés hatóanyag injekció mezo-pisztoly hajátültetés follione

Egy terápiás kúra általában 5-10 alkalomból áll. Attól függően, hogy pontosan milyen probléma húzódik a háttérben, ezeknek a kezeléseknek a gyakorisága általában hetente vagy kéthetente egy alkalmat jelent. A terápia leteltével szükség lehet aztán még fenntartó kezelésekre, ami szintén egyénfüggő, de ezek szokás szerint havi egyszer ajánlatosak.

A fejbőrbe, közvetlenül a hajhagymákhoz juttatott hatóanyagnak köszönhetően javulni fog a fejbőr tápanyag-ellátottsága, emellett normalizálódhat a túlzott faggyútermelés is. Mivel a vérkeringés fokozódik, ez megteremti a vastag és egészséges hajszálak növekedésének lehetőségét. Hajzatunk sokkal jobb állapotba kerül, és az előző cikkünkből megismert okoknak köszönhető hajhullás, hajvékonyodás negatív eredményei szépen kitörlődnek, helyükbe pedig egészséges hajkorona lép majd.

A HairHungary Klinika szolgáltatásai között megtalálható mezoterápiás kezelés előtt is ugyanúgy szükség van a személyes konzultációra, melyet a Klinika mindig ingyenes biztosít az érdeklődőknek. Itt minden fennmaradó kérdésünkre válaszokat kaphatunk, és személyre szabottan beszélhetjük át – ha a mezoterápia kerül kiválasztásra hajproblémáink orvoslására -, hogy mikor és milyen időközönként szükséges a kezelés alkalmazása. Előfordulhat azonban, hogy kiderül, más jellegű problémával állunk szemben, de ilyenkor sem szabad megijednünk, hiszen a különböző, külső készítmények használatától kezdve a hajátültetésig minden megoldást megtalálhatunk a Klinikán.

Ismerje meg jobban szolgáltatásainkat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed