AJÁNLÓ
 
09:00
2017. 05. 25.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2017. 05. 25.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2017. 05. 25.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2017. 05. 25.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2017. 05. 25.
Sokszor emlegetjük, hogy többféle hajproblémára nyújthat megoldást egyes szerek vagy kezelések...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Döntsön most!

0 Komment

Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az eljárás a rendkívül jó konstrukciók mellett igencsak emberbaráti áron vehető igénybe. A május végéig tartó ajánlatra érdemes tehát még most jelentkezni, aztán már csak annyi lesz a dolgunk, hogy várjuk a pozitív eredményekkel kecsegtető változást.

A kedvezményprogramban szerepelnek az állandó könnyítések, mint például a részletfizetési lehetőség, vagy a hosszú lejáratú egészséghitel, és szintén lejön az árból a 10% is, ha valaki nyilvános blogot vezet az előzményekről, majd a történtekről. Ami most kihagyhatatlan viszont, hogy a sok-sok alternatíva mellett az ár is kecsegtető, hiszen hajszálszámtól függetlenül 0,6 € / hajszál árban számolhatunk.

Ez mindenki számára nagy segítség lehet, hiszen sokan vannak, akiket főként az anyagiak tántorítanak el a döntéstől, pedig régóta vágynának arra, hogy változtassanak. A hajzat gyérülése ugyanis rengeteg emberben okoz lelki károkat, hiszen kinézetünk nagyon fontos része személyiségünknek, megjelenésünknek, és ha nem érezzük jól magunkat úgy, ahogyan vagyunk, az bizony komoly teher lehet a mindennapokban.

A kopaszodás leggyakoribb oka maga a genetika, mely ellen sajnos sokat nem tudunk tenni. Esetleg lelassítható a folyamat, ami korai szakaszban sokáig elég is, de eljön az idő, amikor ez már kevés lesz. A teret nyerő kopaszság pedig egyáltalán nem áll jól mindenkinek, éppen ezért fontos, hogy ilyenkor döntést hozzunk, mit szeretnénk tenni. Aki azonosulni tud a tarsággal, annak szerencséje van, de a legtöbben sajnos erre nem képesek, ami nem meglepő.

Többen próbálják rejtegetni hajuk hiányosságait úgy, hogy mindig sapka van rajtuk, és sokan kipróbálnak más lehetőségeket is – például parókát, színező hajspray-t -, de ezek a praktikák sajnos csak időlegesen oldják meg a problémát. Hiszen az a sapka van, amikor le kell, hogy kerüljön, és bizony a többi, egyéb lehetőség is csak egy ideig takarja el azt, amivel aztán esténként szembe kell néznünk a tükör előtt.

A hajátültetés viszont nem csak egy időre, hanem véglegesen oldja meg a kopaszodás okozta gondokat. Segítségével újra olyan frizuránk lehet, mint régen, és nem kell takargatni annak hiányát semmivel. Jelentkezzen, és lépjen a változás útjára most kedvezményesen!

Ismerje meg jobban a hajátültetési eljárást és tudjon meg többet a kedvezményprogramról:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed