AJÁNLÓ
 
11:38
2015. 04. 30.
Bár sokan még mindig azt mondják, hogy a hosszú haj a nőknek való, azért a mai világban már...
A bejegyzés folyatódik
 
11:38
2015. 04. 30.
Matthew McConaughey méltán nevezhető az egyik legsármosabb színésznek. Nem csak nők milliói olvadoznak...
A bejegyzés folyatódik
 
11:38
2015. 04. 30.
A borosta és a szakáll mindig is hódított azok körében, akik az igazán férfias oldalukat szeretik...
A bejegyzés folyatódik
 
11:38
2015. 04. 30.
Bár a nők még így is bomlanak utána, Patrick Wilson haja egyre gyérebb most már. Homlokvonala...
A bejegyzés folyatódik
 
11:38
2015. 04. 30.
Bár mostani frizurájával is az egyik legférfiasabb és legszexibb színésznek tartják nők milliói,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ijesztően néz ki a filmsztár

0 Komment

Nők milliói olvadoznak a mozivásznak és a képernyők előtt, amikor Johnny Depp szerepel egy-egy filmben. Nem véletlen, hiszen a sármos színész mindig is megdobogtatta a hölgyek szívét. Karakteres arca, férfias külleme és tökéletes játéka miatt ugyanis még a férfiak is elismerik. Most azonban egy olyan arcát láthatjuk, mely inkább rémisztő, mint vonzó.

Jó párszor elmaszkírozták már, láthattuk kalózként, hosszú hajjal, vagy ollókezűként, rémült, fehérre maszkolt arccal is, de ennyire visszataszítónak még soha nem hatott az egyébként jóképű filmsztár. A „Black Mass” című film kedvéért ugyanis egy kopaszodó, ijesztő tekintetű, és furcsán, sokszor hörögve beszélő gengszterré alakult át.

A filmről még csak most jelent meg előzetes, de már egyből nagy port kavart, ami nem csak a történetnek köszönhető, hanem természetesen Depp-nek, illetve új alakításának és kinézetének is. A filmvilágban ugyanis pont erre éhezik mindenki, hogy egy színész ne csak egyfajta karaktert tudjon megformálni, hanem képes legyen belebújni bárki bőrébe.

A való életben persze nem kell attól tartanunk, hogy a filmcsillag ennyire rémisztően nézne ki. Azért az biztos, hogy ha valaha elindulna nála ilyen mértékű kopaszodás, mint amilyet a filmben láthatunk rajta, akkor jobban tenné, ha nem törődne bele, hiszen ezzel biztosan kettétörné addigi vonzó imázsát. Mivel a kopaszság nem mindenkinek áll jól – és valljuk be, Depp kócos tincseit nézve, hogy ő is ebbe a csoportba tartozik -, ezért ahogy sok színésztársa tette, valószínűleg ő is a hajátültetést választaná ahelyett, hogy elveszítené a nők magas fokú elismerését.

Magyarországon ennek az eljárásnak az alkalmazásával a HairHungary Klinika segített már rengeteg kopaszodással küzdőnek, visszaadva ezzel nem csak régi frizurájukat, hanem régi önképüket is. Mindenki számára fontos a kinézet, hiszen csak akkor tudjuk jól érezni magunkat a bőrünkben, ha megfelelünk saját magunknak, és emellett a külvilágtól is pozitív visszajelzéseket kapunk.

 

Tudjon meg többet a kopaszodásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed