Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A hajátültetés erősségei

0 Komment

Már rengeteg információt megtudhattunk a hajátültetés előzményeiről, menetéről, sőt, összegyűjtött blogjainkban nagyon sok információt kaphatunk maguktól a páciensektől is, akik saját élményeiket írják le az eljárással kapcsolatban. Most csokorba szedtük, mik is tulajdonképpen a hajátültetés erősségei, melyek nem csak még inkább amellett szólnak, hogy belevágjunk, hanem csillapítani is tudják eddigi kételyeinket.

Hiszen teljesen természetes, hogy mindenkiben van némi félsz, mielőtt bármilyen beavatkozásra igent mondana. Akármennyire is tudjuk, hogy a hajbeültetés fájdalommentes és végleges megoldás, azért mindenkiben motoszkálnak a kérdések. De nézzük, miben is annyira erős ez az eljárás.

Először is nagyon fontos, hogy mindenkinél személyre szabottan, egyéni megbeszélések és vizsgálatok alapján történik a hajátültetés, figyelembe véve az átültetni kívánt hajszálmennyiséget, illetve a kopasz részek nagyságát. A lényeg, hogy a beavatkozás után teljesen elégedettek lehessünk, melyet nem csak a dúsabb hajzattal, hanem a természetes hatással is elérünk.

A hajátültetés során ráadásul ki lehet választani az átültetendő hajszálakat, így biztos lehet benne a páciens, hogy sem gyengébb, sem pedig ősz hajszálak nem fognak kerülni a beültetett szálak közé. Ráadásul az eljárást követően nincsenek mellékhatások, csupán a bőr regenerációját kíséri az első három hétben esetleges viszketés.

A csúcsa az egész beavatkozásnak pedig az, hogy milyen eredményt ad. Ugyanis a természetesnek ható, új hajzat nem csak egy ideig oldja meg a problémánkat, hanem véglegesen. Az átültetett hajszálak pontosan úgy fognak viselkedni, mint eddigi helyükön, vagyis nem fognak kihullani. Ezért a műtét utáni felépülést követően nem csak egy köztes megoldást kapunk, hanem bizony ez a kép fog minket minden reggel köszönteni innentől, ha tükörbe nézünk.

A hajátültetés tehát ténylegesen annyira technikailag kiforrott és tökéletes eredményt adó beavatkozás, melyet csak mindenkinek ajánlani lehet, aki a kopaszodással küzd. Nem muszáj azt sem megvárni, hogy a kopaszság teret nyerjen egész fejtetőnkön, hiszen ezt az eljárást már korábban is el lehet végezni, hogy a gyérebb területeket dúsítsuk. Így bármikor szembenézhetünk a problémával, és biztos megoldást választhatunk rá.

 

Tudjon meg többet a hajhullás és kopaszodás okairól, valamint a hajátültetésről:   

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed