AJÁNLÓ
 
18:52
2013. 11. 11.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
18:52
2013. 11. 11.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
18:52
2013. 11. 11.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
18:52
2013. 11. 11.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
18:52
2013. 11. 11.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Túlságosan zsíros haj

0 Komment

A hajzattal sajnos nagyon sok gond lehet, még akkor is, ha törődünk vele, és sokszor emiatt nem is értjük, mi lehet az oka, hogy újra és újra problémák merülnek fel frizuránkkal kapcsolatosan. Előjöhet a korpa és egyéb fejbőrhámlás, lehet túl száraz a hajunk, vagy éppen túl zsíros még kellő ápolás mellett is.

Ha túlságosan zsíros a hajunk, nem elég egy hajmosás ahhoz, hogy megoldjuk a problémát, és nagyon oda kell figyelnünk, hiszen a túlzott mennyiségű zsír a fejbőrön nagyon sok más negatív következménnyel járhat, mint például a fejbőr gombásodása vagy a hajhullás.

A túlzott faggyúmirigy termelés során a zsír bekerül a szőrtüszőkbe, elzárja a hajhagymákat, ezáltal a hajszál elvékonyodik és kihull. Ezen kívül ez a probléma sajnos nem csak a fejbőrt és a hajzatot érinti, hanem kiterjed az arcra, a nyakra és a dekoltázsra is, ami pattanások és egyéb gyulladások formájában jelenik meg.

A nagymértékű zsírosodásnak rengeteg különböző oka lehet, mint például hormonális gondok, stressz, lelki bajok, táplálkozási problémák, anyagcserezavar, vitaminhiány stb. Ezért nagyon fontos, hogy a zsíros haj külső kezelése mellett tisztában legyünk azzal, hogy belső egyensúlyunk is helyén van-e, és ha nincs, akkor azon is mindenképpen változtatni kell.

Amennyiben saját orvoslásunk nem jár sikerrel, jobban tesszük, ha szakértő segítséget keresünk fel. Ha ezt elmulasztjuk, akkor lehetséges, hogy olyan mértékű károkat okozunk hajzatunknak, hogy azt később már nem lehet egyszerű kezelésekkel helyreállítani.

A hajhullást és kopaszodást rengeteg külső és belső tényező okozhatja, ezért nagyon fontos, hogy ha túlzott hajveszteséget észlelünk magunkon, időben lépjünk frizuránk megóvásának érdekében. Lehetséges, hogy gondunkon segít egyes készítmények alkalmazása, vagy a probléma okozójának kiiktatása, azonban ha sokat várunk vele, vagy olyan okból hullik a hajunk, amin a fent említett lehetőségek nem tudnak segíteni, akkor csak a biztos sikert nyújtó hajbeültetés kerülhet szóba ahhoz, hogy hajzatunk a régi lehessen.

Ismerje meg jobban a hajátültetési eljárást:

HairHungary – Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed