AJÁNLÓ
 
09:00
2016. 12. 29.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2016. 12. 29.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2016. 12. 29.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2016. 12. 29.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2016. 12. 29.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Visszatekintés

0 Komment

Általában az év vége mindig az újévi fogadalmakról szól, de ilyenkor persze arra is szakítunk időt, hogy kicsit visszatekintsük az elmúlt évre és időszakra, ami mögöttünk van. A HairHungary Klinika is büszkén időz el egy kicsit minden sikertörténeten, amelyhez eddig segítséget nyújtott, és persze jövőre is várja mindazokat, akik változtatni szeretnének!

Idén is nagyon sokan érezték úgy, hogy gyérülő hajzattal nem tökéletes az életük. A kopaszodás – külön kiemelve az öröklött jellegű hajhullást – nagyon sokak életét megkeseríti. Viszont amellett, hogy még mindig rengetegen félnek meghozni a döntést, és ódzkodnak bárminemű beavatkozástól, egyre többen választják a hajátültetés nyújtotta biztos és végleges segítséget.

hajhullás kopaszodás hajátültetés mezoterápia prp drakula-terápia törőcsik dani sorozat hairhungary

Emellett persze más problémák is előfordulnak hajzatunkkal, és nagyon sok esetben beszélhetünk olyan átmeneti hajhullásról, ami persze orvosolható, mégis károkat eredményez, melyek segítség nélkül csak nagyon lassan tűnnek el, ha egyáltalán eltűnnek. Ilyen esetekre is tartogat személyre szabott megoldásokat a Klinika, legyen szó akár a mezoterápiás, vagy a „Drakula-terápiaként” is emlegetett kezelésekről. Idén utóbbi nyújtott segítséget például az egyik legismertebb magyar sorozat sztárjának, Törőcsik Daninak is, aki azért választotta ezt a beavatkozást, mert újra erős hajzatot szeretett volna.

Továbbá gyakran segítséget jelenthet a különböző külső, illetve belső szerek alkalmazása is, melyek széleskörű palettával biztosítják, hogy mindenki megtalálja azt, amelyre szüksége van. A kopaszodás nem csak a férfiak, hanem a nők rémálma is, és ez nem véletlen. Amint gyérülni kezd a frizura, teljesen megváltozhat egész külsőnk, és ez a legtöbb esetben sajnos nem tartozik a pozitív változások közé. Az azonban, hogy mit kezdünk ezzel a helyzettel, már a mi döntésünk.

hajhullás kopaszodás hajátültetés mezoterápia prp drakula-terápia törőcsik dani sorozat hairhungary

A HairHungary Klinika csapata jövőre is vár mindenkit, aki nem szeretne többé beletörődni abba, hogy hajzata már nem olyan, mint régen. A végeredmény mindenképpen pozitív változásokat tartogat, hiszen nem csak dúsabb hajkoronánknak örülhetünk, hanem környezetünk elismerése is jóleső érzést ad majd. Felülmúlhatatlan lesz újra olyan frizurát hordani, ami ténylegesen hozzánk illik. Vágjunk bele, és nem fogjuk megbánni!  

Bővebben a Klinikáról, valamint a hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről itt olvashat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed