AJÁNLÓ
 
09:42
2015. 03. 17.
Már rengeteg otthoni hajpakolással megismerkedhettünk, most azonban egy igazi vitaminbombát ajánlunk...
A bejegyzés folyatódik
 
09:42
2015. 03. 17.
A tél közeledtével nagyon fontos figyelnünk arra, hogy szervezetünk megfelelő mennyiségű vitaminhoz...
A bejegyzés folyatódik
 
09:42
2015. 03. 17.
Mint tudjuk, éjszakánként, míg mi az igazak álmát alusszuk, szervezetünk nem minden része pihen...
A bejegyzés folyatódik
 
09:42
2015. 03. 17.
Ezt a titkos receptet eddig még nem ismertük meg, pedig nagyon egyszerű, és csillogó, ragyogó lesz...
A bejegyzés folyatódik
 
09:42
2015. 03. 17.
Ahogy közeledik a karácsony, szinte mindenhol lehet érezni a forralt bor finom, csalogató illatát....
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pakolás festett hajra

0 Komment

Sokszor említettük már, hogy a hajfestés az egyik legnagyobb károsítója hajzatunknak, melyről ráadásul mi döntünk. Persze mindenkire ráfér egy kis újítás, azonban ügyesnek kell lennünk abban, hogy frizuránkat ilyen igénybevétel mellett – az összes többi olyan káros hatás figyelembevételével, melyekről nem is tehetünk – kellőképpen ápoljuk.

Ugyancsak megismerhettünk már külön avokádós, külön majonézes hajpakolásokat, azonban ennek a kettőnek a keverékéről még nem tettünk említést. Pedig a festett hajzatra ennek a két összetevőnek hihetetlenül pozitív hatása van, ha összedolgozzuk őket.

avokádó majonéz hajpakolás hajhullás kopaszodás hajátültetés hairhungary hajápolás festett haj hajfesték hajgyérülés

Nem kell mást tennünk, minthogy összepépesítünk egy elég érett avokádót, majd hozzáteszünk két kiskanálnyi majonézt (a legjobb természetesen a házilag elkészített majonéz). Ezt a krémes masszát vigyük fel hajmosás után frizuránkra, főként a hajszálak végére fektetve a hangsúlyt, és hagyjuk hatni 20 percig, majd langyos vízzel öblítsük le. Ha kényelmesebbnek érezzük, akkor ezután egy gyors, laza hajmosást megengedhetünk magunknak. A hatóidőn belül ugyanis a csodamasszánk nem csak mélyen hidratálta hajszálainkat, hanem szerkezetük regenerálásában is segített.

Mint tudjuk, a hajfestékek hosszú távú használata olyan mértékben roncsolja frizuránkat, hogy könnyen eredményezhet hajhullást is. Amennyiben a fent említett módszer sem segít azon a rossz állapoton, melyet a kémiai szerekkel okoztunk, mindenképpen le kell állnunk a festéssel ahhoz, hogy hajzatunk rendbe jöhessen.

Természetesen, amikor hajgyérülést észlelünk magunkon, nem mindenképpen jelenti azt, hogy a hajfestéstől van, hiszen rengeteg más ok is állhat a háttérben. Éppen ezért, amennyiben kellőképpen foglalkozunk hajunk ápolásával, mégis kopaszodni kezdünk, hamar segítséghez kell fordulnunk, hogy kiderítsük, mi is a baj. Csakis a háttérnek megfelelő gyógymód lehet ugyanis a segítségünkre, legyen szó akár a mezoterápiás kezelésről, vagy a hajátültetésről.

Ismerje meg jobban a kopaszodás elleni leghatékonyabb megoldásokat, köztük a hajátültetést is:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed