AJÁNLÓ
 
09:20
2013. 11. 14.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
09:20
2013. 11. 14.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
09:20
2013. 11. 14.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
09:20
2013. 11. 14.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
09:20
2013. 11. 14.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Gyümölcsöt a hajnak is!

0 Komment

A tél közeledtével nagyon fontos figyelnünk arra, hogy szervezetünk megfelelő mennyiségű vitaminhoz jusson. A sok zöldség és gyümölcs fogyasztásáról ilyenkor sem szabad megfeledkeznünk, hiszen az immun-rendszert próbáló, hideg időszakban talán még inkább szükségünk van a bennük rejlő vitaminokra.

Ugyanez vonatkozik a hajzatra is, melyet belülről, és kívülről is ápolnunk kell. Ha megfelelően látjuk el szervezetünket tápanyagokkal, akkor hajunk belső védelméről gondoskodunk. Viszont emellett nagyon fontos a frizuránk külső ápolása is, ami nem mindig merülhet ki egyes hajápoló szerek használatában.

A gyümölcsök hatása kívülről-belülről segíteni tud az egészséges hajzat kialakításában. Tehát ne csak megegyük őket, hanem készítsünk belőlük házilag egy vitamindús pakolást a következőképpen: nyomkodjunk szét egy fél banánt, keverjünk hozzá egy negyed sárgadinnyét és szintén egy negyed avokádót. A keverékünkhöz adjunk hozzá egy evőkanál búzacsíra- vagy kókuszolajat, majd a végén keverjünk hozzá egy evőkanálnyi natúr joghurtot is. Az így kapott pakolást kenjük fel frizuránkra, majd csavarjuk körbe egy törölközővel fejünket, hiszen ha melegebb teret biztosítunk pakolásainknak, sokkal erőteljesebb lesz a hatásuk. A keveréket minimum negyed óráig hagyjuk hajunkon, majd mossuk le langyos vízzel. Frizuránk fényes, sima és könnyen kifésülhető lesz.

Ahhoz, hogy hajunk a hideg időben is megőrizze fényét és tartását, bizony sokkal több törődésre van szüksége, mint gondolnánk. A különböző házi praktikák alkalmazása mindenképpen jót tesz. Azonban nem szabad elfelejtenünk, hogy ezek a pakolások csak a hajunk esztétikáján és állagán tudnak segíteni, hajgyógyászati problémákon nem.

Ha valakinek hullik a haja, az sajnos már nem orvosolható otthon, ilyen formában. Mivel a kopaszodásnak rengeteg különböző oka lehet, ezért nagyon fontos kiderítenünk azt, hogy mi eredményezheti a nagy hajveszteséget. Ugyanis attól függően lehetséges, hogy egy mezoterápiás kezelés gyógyír lehet bajunkra, de az is elképzelhető, hogy régi frizuránkat már csak a végleges eredményt felmutató hajbeültetés hozhatja vissza.

Bővebben a hajátültetésről:
HairHungary – Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed