AJÁNLÓ
 
09:00
2016. 09. 27.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2016. 09. 27.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2016. 09. 27.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2016. 09. 27.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2016. 09. 27.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Őszi átállás

0 Komment

Mint tudjuk, minden időjárásnak megvannak a maga káros hatásai hajzatunkra nézve. Míg nyáron az erős napsugárzás, a folyamatos fejbőrizzadás és az ezzel járó gyakori hajmosás okozhat gondokat, addig ősszel teljesen másra kell odafigyelnünk, ha meg szeretnénk óvni frizuránkat.

Ugyanúgy, ahogy szervezetünk többi része, a hajzat is egyfajta átálláson megy ilyenkor keresztül. Ha betartunk néhány apróságot, akkor megelőzhetjük, hogy bármilyen probléma lépjen fel. Elsősorban nagyon fontos, hogy belülről megkapja szervezetünk a megfelelő vitaminmennyiséget. Ez természetesen nem csak hajunk szempontjából elengedhetetlen.

Továbbá óvnunk kell frizuránkat az egyre hidegebb levegőtől, és az őszre annyira jellemző széltől is. Néha nyugodtan felvehetünk vékonyabb sapkákat, esetleg húzzuk fejünkre a csuklyát, ha úgy érezzük, hogy fázik a fejünk. Ami viszont teljes mértékben nélkülözhetetlen, az a hajszárító alkalmazása.

Míg nyáron megszokhattuk, hogy sokszor hagyjuk magától megszáradni hajunkat, addig ilyenkor, ősszel ezt már nem tehetjük meg. Ha mégis megreszkírozzuk, hogy a szél majd megszárítja, vagy csak hanyagul szárítjuk meg, akkor azzal bizony komoly károknak tehetjük ki frizuránkat. Főként a fejbőr van ilyenkor veszélyben, hiszen könnyen megfázik, ami olyan problémákhoz vezethet, mint a korpásodás vagy a száraz, viszkető fejbőr. Azt pedig már tudjuk, hogy ezek a gondok szinte egyenesen vezethetnek a hajhulláshoz, ami már sokkal nehezebben kezelhető.

Természetesen a kopaszodás problémája akkor is felütheti a fejét, ha mi mindent megteszünk hajunk állapotáért. Ugyanis rengeteg különböző okból kifolyólag indulhat meg ez a kellemetlen folyamat, legyen szó akár egy gyógyszer mellékhatásáról, vagy a sok stresszről.

A hölgyek esetében inkább az átmeneti hajhullás a gyakoribb, ami legtöbbször a kiváltó ok megszűntetésével kezelhető, illetve kiegészítésként javasolt súlyosabb esetekben egyes készítmények alkalmazása, vagy például a mezoterápia segítsége. A férfiak többségénél viszont általában a genetika a hibás, és öröklött kopaszodással kell szembenézniük. Ilyenkor sem szabad kétségbe esni, hiszen létezik olyan megoldás, mely biztos és végleges eredményt ad, méghozzá a hajátültetés.

 

Tudjon meg többet a hajhullás és kopaszodás okairól, valamint a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed