AJÁNLÓ
 
09:00
2016. 04. 28.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2016. 04. 28.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2016. 04. 28.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2016. 04. 28.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2016. 04. 28.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Női-férfi stressz

0 Komment

Persze nagyon sok részletben tér el a két nem egymástól az élet minden területén, azonban fontos megfigyelnünk, hogyan képesek feldolgozni a mindennapi stressz hatásait a nők, illetve a férfiak. Mivel a hajhullás egyik leggyakoribb okozója maga a stressz, ezért mindenképpen törődnünk kell ezzel a kérdéssel, és nem vehetjük félvállról vagy éppen természetesnek, hogy mindenki életében gyűlnek a gondok.

A férfiak általában inkább a külvilág felé reagálják le az őket ért idegeskedni valókat, míg ezzel szemben a nők főként befelé fojtják a rossz érzelmeiket. Ez állítólag annak köszönhető, hogy a nők olyan belső stresszes tényezőkkel szembesülnek életük folyamán, mint a terhesség vagy éppen maga a szülés. Emiatt a férfiak általában sokkal agresszívabban lépnek fel egy stresszes szituációban, illetve aktívabban kiadják belső dühüket a külvilág felé. A nők ezzel szemben inkább magukba roskadnak, visszahúzódnak, és ez sajnos sokszor abba torkollik, hogy belső önértékelési zavaruk lesz és a lelki egyensúly megbomlása lehet úrrá rajtuk.

Emiatt a gyengébbik nem képviselőinél gyakrabban beszélhetünk olyan hajhullásról, melyet a stressz melletti lelki viharok okoznak, de persze a férfiak tekintetében is előfordul a mindennapi gondok által okozott kopaszodás. Mindkét nem tekintetében fontos odafigyelni arra, hogy megfelelő időben kezeljük a stressz feloldását, melyben segítségünkre lehet például a relaxáció vagy a jóga. Persze, ha nem sikerül helyrejönni magunktól, akkor muszáj bevonni szakértő segítséget is.

Hajzatunk szempontjából visszaállíthatóak a stressz okozta károk, hiszen ha megszűnik a kiváltó ok, akkor egy hosszabb regenerálódással frizuránk is megúszhatja. Viszont, ha ez nem megy könnyen, akkor érdemes elmenni mezoterápiás kezelésekre, vagy segíthet a prp-terápia is.

A férfiaknál viszont gyakrabban fordul elő az öröklött jellegű kopaszodás, mely akár a kor előrehaladtával, de akár már fiatalabb korban is jelentkezhet. Ebben az esetben csak a hajátültetés jelenthet megoldást, hiszen ezt a fajta kopaszodást megállítani és visszafordítani nem, maximum késleltetni lehet más módszerekkel. A hajbeültetés viszont végleges és biztos eredményt ad, ezért érdemes minden más próbálkozás helyett inkább ezt választani egyből.

 

Keresse fel Klinikánkat, hogy többet megtudhasson a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed