AJÁNLÓ
 
09:05
2013. 12. 05.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
09:05
2013. 12. 05.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
09:05
2013. 12. 05.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
09:05
2013. 12. 05.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
09:05
2013. 12. 05.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Narancsot a hajnak is!

0 Komment

Beköszöntött a tél, jön a Mikulás, és ezzel együtt itt van a narancs szezonja is. Nincs is jobb annál, mikor a finom gyümölcs hámozásakor narancsillat terjeng az egész lakásban, nem beszélve arról, hogy nem kis mennyiségű vitamint juttatunk vele szervezetünkbe, ami ilyenkor nagyon is szükséges. Arról viszont nem mindenki tud, hogy ez a vitaminbomba nem csak belső egyensúlyunkra, hanem külsőnkre is jó hatással lehet!

Köztudott tehát, hogy a citrusfélék rendkívül gazdagok C-vitaminban, ami igencsak fogyasztásuk mellett szól, azonban ugyanezt a tulajdonságukat kamatoztathatjuk másképpen is, méghozzá hajpakolás formájában.

Télen a hajunk eleve több törődést igényel, és sajnos még akkor is sokszor kiszárad és töredezetté válik, ha odafigyelünk ápolására. Ezért egy ilyen pakolás receptje mindig jól jöhet, elkészítését és használatát frizuránk meg fogja hálálni.

Két deciliter frissen facsart narancs levéhez keverjünk hozzá egy evőkanálnyi lereszelt narancshéjat, majd ehhez adjunk hozzá két evőkanál mézet is. Használatakor először mossuk meg a hajunkat, majd a pakolást vigyük fel a töredezett hajvégekre. Hagyjuk hatni tíz percet, majd langyos vízzel öblítsük ki hajunkból. Frizuránknak ezzel sokkal egészségesebb külsőt ajándékozunk, a regenerálódás szemmel látható lesz.

Az ápolatlan hajzat, a töredezett hajvégek előbb utóbb már nem csak látványban fognak gondot okozni, hanem lassan de biztosan hajhulláshoz vezetnek. Nagyon fontos a kellő odafigyelés ahhoz, hogy frizuránk egészséges maradjon. Ha akkor is hajhullást észlelünk magunkon, mikor mindent elkövetünk a szép hajzuhatag érdekében, más probléma bújhat meg a háttérben, amit nagyon fontos minél előbb kideríteni. Hajveszteséget ugyanis okozhat stressz, helytelen táplálkozás, egy-egy gyógyszer szedése, de akár a genetika is eredményezheti. Fontos, hogy kérjünk szakértő segítséget ahhoz, hogy megtudjuk, mi oldatja meg gondunkat. A kopaszodás okától függően segíthet különböző, klinikailag tesztelt készítmények alkalmazása, de az is előfordulhat, hogy régi frizuránkat már csak a biztos sikert felmutató hajbeültetés hozhatja vissza.

Keresse fel a HairHungary Klinikát, és ismerje meg jobban a különböző eljárásokat:

HairHungary – Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed