AJÁNLÓ
 
09:23
2015. 06. 11.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
09:23
2015. 06. 11.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
09:23
2015. 06. 11.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
09:23
2015. 06. 11.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
09:23
2015. 06. 11.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hajradírozás

0 Komment

Hajunk ápolása elengedhetetlen, hiszen nap, mint nap rengeteg káros hatásnak van kitéve. A nyári szezonban az erős napsugarak, a klóros vizek és a folyamatos izzadás teheti nehezebbé hajzatunk életét, éppen ezért fokozottan figyelnünk kell rá. Tehetjük ezt természetes hajpakolások segítségével, de mivel már számos pakolással megismerkedtünk, most egy teljesen más hajápolási technikát mutatunk be.

A hajradírozás kevesek által ismert módszer, pedig jobban tennénk, ha néha-néha alkalmaznánk, sokszor a hajpakolások előtt akár. Mivel rengeteg kémiai anyag kerül rá frizuránkra – hajzselével, hajhabbal, hajlakkal, vagy akár a fürdőzéssel járó iszappal -, jót tesz a hajszálaknak, ha megszabadítjuk ezektől.

Ahogyan a bőrradírozással eltakarítjuk az elhalt hámsejteket, úgy a hajzatunkról is le tudjuk mosni ennek segítségével a nem odaillő dolgokat. Egy kiskanálnyi kristálycukrot keverjünk össze egy kis mézzel, és dörzsöljük át vele tincsenként a hajunkat, persze csak óvatosan. Ha átradíroztuk frizuránkat, öblítsük ezt ki langyos vízzel.

Ezek után sokkal jobban fognak hatni azok a különböző pakolások, melyek táplálják a hajzatunkat, hiszen akadályok nélkül juthatnak bele a haj szerkezetébe. Magától a radírozástól ne várjunk csodákat, hiszen ha csak ezt végezzük el hajunkon, attól még nem lesz szépen csillogó vagy könnyen kifésülhető. Mindenképpen szüksége van további kényeztetésre.

Persze vannak olyan gondok a hajjal, amelyeket nem tudunk megoldani efféle radírozással és pakolásokkal, de nagyban hozzájárulhatunk velük ahhoz, hogy frizuránk egészséges maradjon, és a külső káros hatásokkal felvegye a harcot. Amit viszont mi magunk nem tudunk befolyásolni, arra szakértő segítséget kell kérni, hiszen ha ezt nem tesszük meg hamar, sajnos nagyobb, akár végleges problémával is szembetalálhatjuk magunkat.

Ilyen például a hajhullás, mellyel ha nem foglalkozunk komolyan, akkor olyan mértékű lehet a kopaszodás, amit csak beavatkozások segítségével tudunk kezelni. Az átmeneti hajhullásra gyógyírt jelenthet a mezoterápiás kezelés például, az öröklött kopaszodás okozta foltokra viszont csak a hajátültetés adhat megoldást.

 

Tudjon meg többet a kopaszodásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed