AJÁNLÓ
 
09:37
2014. 03. 25.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
09:37
2014. 03. 25.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
09:37
2014. 03. 25.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
09:37
2014. 03. 25.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
09:37
2014. 03. 25.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hajhullás tavasszal

0 Komment

A szezonális hajhullásnak rengeteg különböző oka lehet. Tavasszal, csakúgy mint ősszel, sokaknál lehet tapasztalni erősebb hajveszteséget. Általában ez a vitaminbevitelhez köthető, így sok esetben megelőzhető vagy csökkenthető a hajhullás mértéke egy vitaminkúra segítségével.

Mivel télen rengeteg káros hatásnak van kitéve frizuránk, mint például a hajszárító folyamatos használata, örökös sapkaviselés vagy a hideg-meleg levegő váltása egyszerűen azzal, ha belépünk a hidegből egy fűtött lakásba, nem csoda, hogy az igénybevett hajszálak könnyen hullásnak indulnak. Emellett tavasszal nem csak a tél utóhatásit vehetjük észre hajzatunkon, hanem azokhoz hozzájön még az évszaknak megfelelő, szeles időjárás is, mely szárítja fejbőrünket, további károkat okozva. Így kimondottan fontos odafigyelni a megfelelő törődésre, gondoskodásra, hogy ne csak a természet virágozzon ki, hanem mi magunk is.

Megelőzhető, vagy csökkenthető a szezonális hajhullás A és E vitaminkúrával, ami nem csak belső, hanem külső ápolásként is hasznos lehet. A rengeteg zöldség és gyümölcs fogyasztása mellett használjunk olyan külső hajpakolásokat, melyek szintén vitaminban gazdagok. Ilyen a ricinus- vagy olívaolajos pakolás például.

Amennyiben a megfelelő gondoskodás mellett is jóval több hajszálat veszítünk, mint kellene, akkor mindenképpen szakértő segítséghez kell fordulnunk, hiszen ezt a problémát valószínűleg már más okozhatja. Kopaszodás hátterében ugyanis állhat akár egy betegség, vagy gyógyszerek mellékhatása, de eredményezhet hajhullást a stresszes életmód, egy lelki trauma vagy akár egy fogyókúra is. Ezen kívül öröklött kopaszodásról is lehet szó, ilyenkor csak a végleges megoldást jelentő hajátültetés lehet segítségünkre, míg más hátterű hajhullásnál gyógyírt jelenthet egy mezoterápiás kezelés, vagy külső és belső, orvosilag tesztelt készítmények alkalmazása is.

 

Tudjon meg többet a hajhullásról, és a különböző eljárásokról:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed