AJÁNLÓ
 
19:17
2012. 08. 06.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
19:17
2012. 08. 06.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
19:17
2012. 08. 06.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
19:17
2012. 08. 06.
Ha valaki a hajbeültetés mellett dönt a túlzottan elhatalmasodni kezdő kopaszodás miatt, az általában...
A bejegyzés folyatódik
 
19:17
2012. 08. 06.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hajhullás mellékhatásként

2 Komment

Több olyan gyógyszer és készítmény létezik, melynek mellékhatásai között a hajhullásra is figyelmeztetik használóikat.

Elsősorban a fiatalok, tinik körében jelennek meg az egyik legkellemetlenebb problémának betudható aknék, melyek kialakulásában a legnagyobb jelentősége a hormonoknak van.

A kezdeti stádiumban különböző gyulladáscsökkentőkkel hajátültetés hairhungary kopaszodás hajhullás akne Roaccutan gyulladás mellékhatásoklehet orvosolni ezt, azonban súlyosabb állapotú aknék ellen már csak antibiotikus kúrák, a legvégső esetben pedig a Roaccutan kezelés jöhet szóba. Mivel károsító hatásai vannak, kizárólag 12 éves kor után, és személyre szabott orvosi előírás szerint alkalmazható.

hajátültetés hairhungary kopaszodás hajhullás akne Roaccutan gyulladás mellékhatásokAz aknés, gyulladásos bőr nem csak kinézetünk szempontjából elviselhetetlen, hanem lelkileg is gyengíti az embert, ezért ilyen esetekben természetes, hogy minden káros hatás ellenére elkezdik az egyetlen segítséget jelentő kezelést a szenvedők.

A mellékhatásokkal viszont minden esetben számolnunk kell, tulajdonképpen fel kell áldoznunk valamit valamiért. A bőr és az ajkak kiszáradnak, csökken a fény elleni védelem, izületi fájdalmak alakulhatnak ki, valamint máj- illetve vesezavar léphet fel. A terhesség teljes mértékben kizáró tényező a készítmény alkalmazásához, hiszen a magzatra is káros hatással lehet a gyógyszer.

Hosszadalmasabb kúra során pedig fennáll a veszélye a hajhullásnak is. Először csak vékonyodnak a hajszálak, a haj fénytelenné válik, majd akár visszafordíthatatlan kopaszodás is előfordulhat. A készítményt mégis alkalmazzák ebben az esetben is.hajátültetés hairhungary kopaszodás hajhullás akne Roaccutan gyulladás mellékhatások

A kúra befejezésekor a mellékhatásként kialakult gondokkal is foglalkozni kell. A kihullott haj mennyiségétől függően különböző segítségekre számíthatunk a hajhiányos területek orvoslásában. A hajátültetés kiforrott technológiája lehetővé teszi, hogy visszanyerjük régi frizuránkat, ha más megoldás nem segíthet.

Tudjon meg többet a hajátültetésről:

HairHungary Klinika
Web: www.hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (30) 70 90 470



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed