Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

5 legzavaróbb probléma a hajaddal

0 Komment

Hajunk hosszától, stílusától és színétől függetlenül kevés olyan ember létezik - főként a hölgyek körében - akik maradéktalanul elégedettek frizurájukkal. Túl rövid, göndörödik, mindig egyenes? Száraz? Zsíros, vagy fénytelen? Ezekhez hasonló problémákkal mindenkinek meg kell küzdenie. Vajon melyik az öt legzavaróbb gond, amit a hajunk miatt kell átélnünk?

Korpásódás
kopaszodás hajhullás zsíros haj korpásodás őszülés hairhungary hajbeültetés hajátültetés safesystem fue2Az előzőekhez hasonlóan rányomja a bélyegét megjelenésünkre a korpás haj. Emellett a folyamatos aggódni kell a lehulló korpadarabok eltüntetése miatt, miközben a viszkető fejbőrtől kellemetlenül is érezzük magunkat. A megoldás az előzőekhez hasonlóan a szakemberek segítségével a mi állapotunknak megfelelő termék megtalálásával és alkalmazásával érhető el. Szerencsére már rengeteg szinte valamennyi márka igyekszik orvosolni fogyasztóinak ilyen jellegű problémáját.

Ősz haj
Az őszülést lehetetlen elkerülni. Valószínűleg mindenki emlékszik arra a pillanatra, mikor első ősz hajszálait pillantotta meg a tükörben. Jelek, amik mindenki számára egyértelművé teszik, hogy öregszünk. A hajfestés persze jó megoldás, de ez sem változtat a tudaton, hogy elkezdtünk őszülni. A szerencsésebbek sok gyertyát fújhatnak el a szülinapi tortájukon, mire az első ősz szálak megjelennek, mások azonban már egészen fiatalon találkozhatnak ezzel, mivel mindez csak a géneken múlik. Azt azért ne feledjük, az ősz haj kifejezetten előnyös is lehet, de ha nem tudunk megbarátkozni vele, irány a fodrász és a hajfestés. Alternatív megoldásként esetleg a Fo-Ti gyökérrel is megpróbálkozhatunk.

Zsíros haj
A fejbőr természetes olajat tartalmaz, mely faggyúréteg védi a hajunkat. A gyors zsírosodás akkor következik be, ha a faggyúmirigyek túlműködnek, ezáltal túlzottan olajossá teszik a fejbőrt. A zsíros haj ápolatlan, kellemetlen megjelenést kölcsönöz, így rendkívül gyorsan szeretne rá mindenki megoldást találni. Speciális samponokkal érdemes hajat mosni, de nem szabad túlzásba sem vinni. A legjobb, ha a hajunk állapotától függően kérjük szakember segítségét.

Hajhullás
Átlagosan napi 100 hajszálat hullat el minden ember. Ez tehát teljesen normálisnak mondható, persze csak abban az esetbe, ha ez folyamatosan pótlásra kerül. A hajritkulás kérdése kopaszodás hajhullás zsíros haj korpásodás őszülés hairhungary hajbeültetés hajátültetés safesystem fue2különösen kritikus, hiszen ezt a problémát nehezebb orvosolni az őszülésnél és talán a tényét is lassabban dolgozzuk fel. A férfiak inkább hajlamosak a kopaszodásra, melynek ismét a gének és a férfi nemi hormon az oka. Sokan egyszerűen rövidre vágatják hajukat, ezzel eltűntetve a látható jeleket. Természetesen emellett jelenleg a fájdalommentes úgynevezett SafeSystem-FUE hajbeültetési eljárás nyújt garantált megoldást.

A haj mindent kibír?
Sajnos nem, bár mi azért igyekszünk feszegetni a határokat. A gyakori mosás, szárítás, festés, egyenesítés, vagy éppen a göndörítés egyáltalán nem egészséges. Főként akkor, ha ezeket a szépítkezési módszereket már egészen fiatal kortól kezdve kombináljuk, vagy váltogatjuk. Nem lepődhetünk meg tehát, ha a hajszálaink egyre rosszabb állapotban vannak. Jobban tesszük, ha igyekszünk a szépség mellett az egészséget is figyelembe venni, mikor a frizuránkkal foglalkozunk. Fodrászunk vagy más hajspecialista tanácsait követve érdemeses ápoló és védő készítményekkel kezelni a fürtjeinket, még mielőtt visszafordíthatatlanul rossz állapotba kerülne.

A HairHungary klinikán első sorban a hajhullás, kopaszodás problémáira tudnak számunkra megoldást nyújtani. A személyes konzultáció során pontos diagnózist kapunk melyre megfelelő személyreszabott kezelési tervet állítanak fel. Ez lehet akár mezoterápiás kezelés, külső, belső szerek, samponok alkalmazása. Az androgén kopaszodásra pedig végső és garantált megoldásként a korábban említett, az Egyesült Államokban szabadalmaztatott legfejlettebb hajátültetési eljárást kínálják.

Ingyenes konzultációs időpont foglalás:
Tel.: +36 70 512 2296, +36 30 552 0940

HairHungary Klinika
www.hairhungary.hu

Forrás: napidoktor.hu

123
»

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed