Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A túlzásba vitt szolárium

0 Komment

Nagyon sokan esnek bele abba a hibába, hogy annak ellenére, hogy nyáron a nap is süt, mégis ugyanúgy járnak szoláriumba, mint ahogyan télen teszik azt. Ilyenkor a szervezetünknek ez egy kicsit sok, főkén, mivel ezek az emberek a napozástól sem zárkóznak aztán el, mert szinte megszállottak abban, hogy eléggé barnák legyenek.

hajhullás hajátültetés hairhungary kopasz foltok hajgyérülés szolárium napozás száraz haj töredezett haj

Ha nem visszük túlzásba a szolárium használatát és a napozást, természetesen semmi probléma nincs ezzel. Viszont ha valaki már sokkal többet tartózkodik a napon, illetve a fénycsövek kereszttüzében, akkor az már sajnos nagyobb károkat is okozhat szervezetünkben. A barnaság lehet szép, de tényleg megéri ilyen áron?

Nem csak a bőrünk szárad ki, amivel beindul egy nagyobb fokú ráncosodás is, hanem bizony a hajszálaink is kiszáradnak. Ettől pedig nagyon gyorsan elvékonyodnak, és töredezetté válnak. Emellett pedig csökken a hajhagymák életképessége is, és a fejbőrünk is roncsolódik, ami bizony nagyon hamar vezet hajhulláshoz.

Ha ezt időben észrevesszük, akkor elejét tudjuk venni a problémának, hiszen ha pótoljuk a folyadékveszteséget külsőleg és belsőleg is, akkor meg tudjuk állítani a hajzat gyérülését, és vissza tudjuk állítani egészséges állapotba. Persze ehhez szükség van ténylegesen arra, hogy a megszokottnál jobban odafigyeljünk frizuránk ápolására, és mellette egészségesen táplálkozzunk, és legyen meg a napi folyadékbevitel is.

Amennyiben már túl késő ahhoz, hogy ezek a változtatások segítsenek, bizony szakértőhöz kell fordulnunk problémákkal. Előfordulhat, hogy egy mezoterápiás kezelés, vagy külső és belső készítmények alkalmazása ugyancsak segíthet gondunkon, azonban ha maradandó károkat szenvedett el frizuránk, és a kopasz foltokon nem nő új hajzat, akkor sem kell nagyon elkeserednünk. Ugyanis a hajátültetés egy olyan végleges és biztos megoldás, mely vissza tudja adni régi frizuránkat akkor is, amikor más már nem segíthet.

Ismerje meg jobban a kopaszodás okait és a különböző megoldásokat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed