Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mandarinnal egészségesebb

0 Komment

A mandarin az egyik legkedveltebb téli gyümölcs, melyet sokan nagyobb előszeretettel fogyasztanak, mint például a narancsot. Mivel édesebb az íze, a gyerekek is sokkal inkább szeretik, és a legjobb benne, hogy nem csak finom, hanem sokoldalúan egészséges is!

Gazdag C-vitaminban, ami már elve igazán egészségessé teszi fogyasztását, de emellett gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik, és nagyon sok más, jó tulajdonságával egyetemben az emésztést is segíti, valamint a vas felszívódását is gyorsítja. Már csak ez elegendő lenne ahhoz, hogy megteremtse azt a belső egészséget szervezetünkben, ami elengedhetetlen a hajzatunk jó állapotát nézve, de van még más is a tarsolyunkban azzal kapcsolatban, hogyan is hat még pozitívan a mandarin frizuránkra.

A mandarinból kinyert olaj például segíti a haj regenerálódási folyamatait, és tökéletesen ápolja a töredezett hajvégeket. Ezen felül léteznek olyan mandarin kivonatot tartalmazó, hajápoló kozmetikumok, melyek nem csak fényessé, hanem selymessé is varázsolják frizuránkat, köszönhetően a bennük található, rengeteg vitaminnak.

Fogyasszunk tehát belőle, amennyit csak tudunk, és használjunk olyan termékeket, melyben megtalálható, hiszen ha más problémája nincs a hajzatunknak, mint a kevés vitamin vagy a kisebb fokú elhanyagoltság, akkor segítségünkre lehet ez a csodás gyümölcs!

Persze léteznek olyan gondok, melyekre sajnos ilyenfajta megoldást hiába alkalmaznánk. A frizuránk ugyanis nagyon érzékeny, és emellett pedig rengeteg káros hatásnak van kitéve szinte folyamatosan. Ráadásul bármilyen gubanc van szervezetünkben, akár az is képes befolyásolni hajunk szerkezetét.

Nagyon fontos ezért, hogy amennyiben már nem csak olyan problémáink vannak hajunkkal, minthogy kicsit száraz, valamennyire töredezik a vége, vagy éppen megviselte kissé a hajvasalónk, hanem több ideig fennálló gondot észlelünk, akkor kérjünk inkább tanácsot vagy kivizsgálást szakembertől. Az egyre súlyosbodó vagy huzamosabb ideje fennálló problémák olyan hajhulláshoz is vezethetnek, melynek visszafordítása sokszor rengeteg időbe és persze energiába kerül. Ha pedig visszafordíthatatlan hajhullásról beszélünk, akkor sok esetben csak a hajátültetés lesz az, ami képes visszaadni régi frizuránkat.

 

Keresse fel Klinikánkat, hogy többet megtudhasson a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed