Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hajnövesztő ricinusolaj

0 Komment

Már sok különböző pakolásról és otthoni praktikáról hallhattunk, ami a hajra nézve jótékony hatással bír. Most a ricinusolajról lesz szó, ami nem csak frizuránk egészségét segíti megóvni, hanem akár hajnövesztő hatást is kifejthet, valamint a hajzaton kívül a szempillánkon is alkalmazhatjuk.

A ricinusolaj majdnem az összes hajjal kapcsolatos problémára gyógyírt jelenthet. A gyenge, elvékonyodott hajszálakat megerősíti, a száraz, töredezett hajat puhává és fényessé teszi és az egész frizurának egy egészséges külsőt varázsol. Ezen felül gyorsítja a haj növekedését is.

Alkalmazása nagyon egyszerű és könnyen beágyazható mindennapjainkba. Az olajat kissé fel kell melegítenünk, ezáltal könnyebb lesz felvinni majd frizuránkra. A hajtövektől egészen a hajvégekig kell bedörzsölnünk vele hajszálainkat, illetve a fejbőrbe is belemasszírozhatjuk. A felvitel után azért, hogy a kellő hőmérsékletet megtartsuk, tekerjük be fejünket egy lehetőleg vastagabb törölközővel, majd minimum egy órát hagyjuk az olajat hatni. Ha nagyon élettelen a hajzatunk, akkor akár egész éjszakára magunkon hagyhatjuk a pakolást. Ezt követően természetes módon, egyszerűen csak mossuk meg hajunkat, lehetőleg kétszer, hogy az olajat teljesen kimossuk belőle.

A ricinusolaj szempillánkat is hosszabbá és dúsabbá teszi, de ehhez minden nap alkalmaznunk kell, lehetőleg este, alvás előtt. Használata ebben az esetben is egyszerű, egy fültisztító pálcika segítségével kell felvinnünk pilláinkra az értékes olajat, szintén a tövektől a végekig. A legszembetűnőbb hatást akkor érjük el, ha egész éjszakára magunkon hagyjuk, hogy intenzíven tudja ápolni szempilláinkat, majd reggel langyos vízzel mossuk le.

A praktikák sora tehát kimeríthetetlen, amikor hajápolásról van szó. Nem szabad megfeledkeznünk azonban arról, hogy léteznek sajnos olyan hátterű problémák is, melyekre ezek a pakolások és egyéb hajápoló szerek nem jelentenek segítséget. Ilyen például az örökölt hajhullás, amit az efféle csodaszerek sajnos nem tudnak megállítani és orvosolni. Ezen esetekben szakemberek segítségére van szükség, akik a kellő kezeléssel, vagy végső esetben a biztos sikert jelentő hajátültetési eljárással vetnek véget a kopaszodás kellemetlen következményeinek.

Tudjon meg többet a hajátültetésről:
HairHungary – Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Frizurát ajándékba!

0 Komment

A közelgő ünnepek küszöbén állva nagyon sokan jönnek rá arra, hogy még mennyi ajándék hiányzik. Ilyenkor megy az eszeveszett rohanás, ám legtöbbször még azt sem tudjuk, mit is frizura ajándék hajápolás hajpakolás sampon csomag hajhullás kopaszodás hajátültetés hairhungaryvegyünk szeretteinknek, rokonainknak, barátainknak, kollegáinknak.

Mivel minden ember számára fontos a külső, ezért sosem hibázhatunk, ha valamilyen szépségápolással kapcsolatos ajándékot találunk ki, és ez ma már nem csak a hölgyekre, hanem a férfiakra is vonatkozik.

Hajunk tulajdonképpen kinézetünk megkoronázó eszköze, ezért nagyon fontos, hogy kellően ápoljuk, és vigyázzunk rá. Tehát nagyon szép ajándék lehet egy hajpakolással, kellő gonddal kiválasztott samponnal és egyéb hajápolási szerrel megpakolt csomag is. Hiszen ezekre mindig szükség lehet, és sokszor találhatunk előre elkészített ajándékcsomagokat a különböző gyártóktól, így szép, igényes meglepetésül szolgálhatunk vele.

frizura ajándék hajápolás hajpakolás sampon csomag hajhullás kopaszodás hajátültetés hairhungaryHölgyeknek ugyancsak ízléses ajándékötlet, ha valamilyen szalonba szóló ajándékutalvánnyal kedveskedünk nekik, legyen szó egy frizura elkészítéséről, vagy akár egy hajpakolásos kényeztetésről.

Nagyon sokan szenvednek hajhullástól, kopaszodástól. Közvetlen, velünk szoros kapcsolatban álló rokonoknak és barátoknak ne féljünk olyan ajándékkal kedveskedni, ami a másik fél számára szükséges és segítő lehet!

A HairHungary klinika személyre szabott lehetőségeket és segítséget kínál minden kedves érdeklődőnek és páciensnek. Néha ugyanis elegendő a klinikailag tesztelt, propecia és minoxidil tartalmú készítmények alkalmazása, sok esetben segíthet mezoterápiás kezelés, a biztos, garantált megoldást viszont csak a  hajátültetési eljárás nyújthatja. 

Ha valaki a kopaszodás kellemetlen árnyékában él, annak már az is nagy lehetőséget jelenthet, hogy megtudja, mi is okozhatja hajhullását, illetve azt, hogy mi lehetne segítségére ebben a problémában. Ilyen esetekben ha van kire támaszkodni, illetve van ki ösztönözzön, az már magában egy ajándék!

Ismerje meg jobban a hajátültetési és egyéb eljárásokat:

HairHungary Klinika
Web: hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (30) 70 90 470

Katy Perry póni haja sem tarthat örökké

1 Komment

A póni konty mostanában egyre divatosabb a celeb és sztárvilágban, azonban sokan nem tudják, hogy ez a fajta hajviselet hosszútávon károkat okozhat. Bár a ráncok eltitkolására is alkalmas lehet, egy texasi egészségügyi központ kutatói mégis arra figyelmeztették Kate Moss-t, Katy Perryt és Sarah Jessica Parkert, hogy ha így folytatják, hamarosan kezeltetniük kell magukat.

Kate Moss Katy Perry Sarah Jessica Parker hajhullás kopaszodás hairhungary haj hajapolasA hajhullások kezelésére szakosodott vezető szakemberek állítása szerint a huzamosabb ideig szorosan meghúzott kontyként viselt haj nem tesz jót hajhagymáinknak, melyekkel maradandó károkat okozhatunk. A sztárvilágban bizony sokan csak azért viselik így frizurájukat, hogy a homlokráncokat a haj meghúzásával kisimítsák, mely olyan hatást kelt, mintha plasztikai sebésznél jártunk volna. A fejbőr állandó feszülése sajnos a hajtüszőkre is kihatással van, melyek deformálódni kezdenek, végső stádiumban pedig működésük is leáll mely hatására hajunk hullani kezd. Ahhoz, hogy ezt elkerüljük csupán annyit kell tennünk, hogy a póni hajviseletet néha elhagyjuk és más frizurára váltunk.

A hajhullást természetesen sok más tényező is befolyásolja, leggyakoribb az androgén jellegű, azaz az örökölt kopaszodás, melyet külső készítményekkel csupán lassítani tudunk. A nők esetében sokszor megoldás lehet a mezoterápiás kezelés, míg férfiak számára az egyetlen és garantált módszer a hajátültetés, mely már Magyarországon is egyre népszerűbb. A beavatkozás ugyanis helyi érzéstelenítéssel zajlik szinte wellness körülmények között, így a ráfordított idő és pénz bőven megtérül, hiszen az átültetett haj a genetikai tulajdonság miatt soha nem hullik ki.

Hazánkban a hajhullás, kopaszodás kezelése miatt a HairHungary klinikát érdemes választani ahol a szakemberek az Egyesült Államokban szabadalmaztatott hajátültetési eljárást alkalmazzák már két éve.

Bővebben a HairHungary klinikáról:
hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed