Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hajnövesztő ricinusolaj

0 Komment

Már sok különböző pakolásról és otthoni praktikáról hallhattunk, ami a hajra nézve jótékony hatással bír. Most a ricinusolajról lesz szó, ami nem csak frizuránk egészségét segíti megóvni, hanem akár hajnövesztő hatást is kifejthet, valamint a hajzaton kívül a szempillánkon is alkalmazhatjuk.

A ricinusolaj majdnem az összes hajjal kapcsolatos problémára gyógyírt jelenthet. A gyenge, elvékonyodott hajszálakat megerősíti, a száraz, töredezett hajat puhává és fényessé teszi és az egész frizurának egy egészséges külsőt varázsol. Ezen felül gyorsítja a haj növekedését is.

Alkalmazása nagyon egyszerű és könnyen beágyazható mindennapjainkba. Az olajat kissé fel kell melegítenünk, ezáltal könnyebb lesz felvinni majd frizuránkra. A hajtövektől egészen a hajvégekig kell bedörzsölnünk vele hajszálainkat, illetve a fejbőrbe is belemasszírozhatjuk. A felvitel után azért, hogy a kellő hőmérsékletet megtartsuk, tekerjük be fejünket egy lehetőleg vastagabb törölközővel, majd minimum egy órát hagyjuk az olajat hatni. Ha nagyon élettelen a hajzatunk, akkor akár egész éjszakára magunkon hagyhatjuk a pakolást. Ezt követően természetes módon, egyszerűen csak mossuk meg hajunkat, lehetőleg kétszer, hogy az olajat teljesen kimossuk belőle.

A ricinusolaj szempillánkat is hosszabbá és dúsabbá teszi, de ehhez minden nap alkalmaznunk kell, lehetőleg este, alvás előtt. Használata ebben az esetben is egyszerű, egy fültisztító pálcika segítségével kell felvinnünk pilláinkra az értékes olajat, szintén a tövektől a végekig. A legszembetűnőbb hatást akkor érjük el, ha egész éjszakára magunkon hagyjuk, hogy intenzíven tudja ápolni szempilláinkat, majd reggel langyos vízzel mossuk le.

A praktikák sora tehát kimeríthetetlen, amikor hajápolásról van szó. Nem szabad megfeledkeznünk azonban arról, hogy léteznek sajnos olyan hátterű problémák is, melyekre ezek a pakolások és egyéb hajápoló szerek nem jelentenek segítséget. Ilyen például az örökölt hajhullás, amit az efféle csodaszerek sajnos nem tudnak megállítani és orvosolni. Ezen esetekben szakemberek segítségére van szükség, akik a kellő kezeléssel, vagy végső esetben a biztos sikert jelentő hajátültetési eljárással vetnek véget a kopaszodás kellemetlen következményeinek.

Tudjon meg többet a hajátültetésről:
HairHungary – Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Hajátültetés egy kicsit másképp

0 Komment

Azt, hogy a hajátültetés hogyan is működik, mi a menete, és mekkora segítségeket tud nyújtani, már több szempontból is megközelítettük az előző cikkekben.

Van azonban egy olyan ágazata is ennek a sebészeti gyöngyszemnek, mellyel most fogunk megismerkedni.

A hajátültetésnek minden esetben az a lényege, hogy azokat a részeket, melyek hajhiányban szenvednek, kipótoljuk azon hajszálak segítségével, melyekre nem hat a tesztoszteron hormon, így nem is hullnak ki. Míg eddig a kopaszságról esett szó, most egy kissé más vizekre evezünk. Sokak küzdenek ugyanis egy másik problémával, ami nem más, mint a szemöldök és a szempillák hiányosságai vagy rövidsége.

A legtöbb esetben természetesen kozmetikai okok miatt látják túl ritkának, formátlannak vagy rövidnek ezen szőrhalmazokat, de akadnak sajnos olyanok is, akik valamilyen betegség folyamán veszítettek el belőlük, ami lehet egy átmeneti állapot, de akár végleges is.

Az okok ugyancsak többfélék lehetnek, mint a hajhullásnál. Okozhatja a szemöldök, illetve a szempilla veszteségét például genetikai öröklődés, valamilyen trauma, stressz, egyes orvosi terápiák hatása – mint például a sugárterápia -, de olyan kényszeres tépkedés is, mint amivel a hajtépkedésnél is találkozhattunk.

hajátültetés hajbeültetés hairhungary szépészeti okok szempilla szemöldök

Akár szépészeti okokból, akár valamilyen betegség utáni visszaállítás miatt szeretnénk dúsabb szemöldököt, illetve szempillát, a hajátültetési eljárás ebben is biztos, garantált segítséget fog nyújtani. Ebben az esetben a hajszálakat ültetik át precíz sebészeti eljárással a kívánt helyekre. Az egyetlen dolog, melyre a későbbiek során figyelnünk kell az, hogy mivel ezek eredetileg frizuránk alkotóelemei voltak, ugyanúgy hajszálként fognak nőni tovább, így mindig ügyelni kell arra, hogy vágjuk őket.

Tudjon meg többet a hajátültetésről és erről a különleges eljárásról:

HairHungary Klinika
Web: hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (30) 552 0940

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed