AJÁNLÓ
 
09:46
2014. 04. 29.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
09:46
2014. 04. 29.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
09:46
2014. 04. 29.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
09:46
2014. 04. 29.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
09:46
2014. 04. 29.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A téli betegségek hatásai

0 Komment

Most, hogy itt a tavasz, már nem félünk annyira azoktól a betegségektől, melyeket általában télen kapunk el, mint például az influenza, vagy a sima megfázás, köhögés. Pedig nem árt ugyanúgy odafigyelni magunkra, hiszen pont az áprilisi és májusi idő a legcsalókább, bizony ilyenkor is nagyon hamar meg tudunk betegedni.

A hosszú ideig tartó betegségek, amelyek lehetnek súlyosak és kevésbé vészesek, minden esetben kimerítik szervezetünket. Ha lázas állapot lép fel, az még inkább megviseli testünk működését. Az energiaszintünk olyan mértékben lecsökken, hogy sajnos velejáróként felléphet akár hajhullás is.

hajhullás hajritkulás kopaszodás hajátültetés hairhungary vitamin betegség influenza megfázás köhögés gyógyszerek

Emellett fontos megemlíteni, hogy nem csak a betegségek kialakulása és hosszú lefolyása okozhat ilyen problémákat, hanem maguk a gyógyszerek is, melyeket ilyenkor nyavalyáinkra kapunk. A fájdalomcsillapítóknak, az antibiotikumoknak és lázcsillapítóknak lehetnek olyan mellékhatásai, melyek szintén felborítják az egészséges egyensúlyt szervezetünkben, így ez is vezethet szintén hajhulláshoz is.

A legtöbb, amit tehetünk, hogy rengeteg folyadékot iszunk, és minél hamarabb megpróbáljuk pótolni a vitaminokat és ásványi anyagokat szervezetünkben. Emellett egy hosszabb betegség után még inkább oda kell figyelnünk arra, hogy vissza ne essünk. Nem szabad könnyelműnek lenni, hiszen a legyengült szervezet még hamarabb esik bele ismét a bacik csapdájába.

Amennyiben valamilyen betegség vagy gyógyszer mellékhatása okozza a haj ritkulását, akkor jobb esetben ez a tünet meg fog szűnni egy idővel a gyógyulás után. Azonban ha továbbra is kopaszodást észlelünk magunkon, akkor már más lehet a baj. Szakértő segítségével minél előbb derítsük ki, hogy mi áll a háttérben, hiszen eszerint tudjuk megállítani és eszerint tudunk tenni ellene. Ha maradandó károkat okozott a hajhullás, akkor lehetséges, hogy már csak a biztos sikert nyújtó hajátültetés lehet a megoldás, de vannak olyan esetek is, amikor egyes külső és belső szerek használata is elegendő.

Bővebben a hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed