AJÁNLÓ
 
17:54
2013. 03. 04.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
17:54
2013. 03. 04.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
17:54
2013. 03. 04.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
17:54
2013. 03. 04.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
17:54
2013. 03. 04.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A depresszió is okoz hajhullást

0 Komment

A depresszió érinti a fiatalokat és az idősebbeket egyaránt, nincs évszakhoz és különböző embertípusokhoz kötve. Kialakulásához egy energiahiányos állapot vezet, melytől hangulatunk levert lesz, és lelki állapotunk leromlik.

A pesszimizmus és a melankólia könnyen elősegíthetik ezt az állapotot, melyre sok jel utalhat, amit az elején észre sem veszünk, ilyen például a fejfájás gyakori jelenléte, a gyomorfájdalom és főként a félelemérzet gyakorisága. A depressziós ember e mellett nem csak a saját problémájával küzd, hanem mások negatív energiáit is átveszi, és szinte sajátjaként éli meg. Az állandó rossz érzések kiülnek az arcokra, befolyásolják a mimikákat, előjönnek a szem alatti karikák és mélyebbek lesznek a ráncok, elkezdődik az őszülés és hajhullás is, valamint a pánikbetegség sem kizárt.

A depresszió tehát nem csak lelki gondokat okoz, hanem fizikai hatásai is vannak, hiszen a szervezetünkben a különböző félelem érzetek, az elfojtások és a bánat legszélesebb skálái is negatívan hatnak, így kialakulhat gyomorgörcs, ingadozó vérnyomás, végtag remegés, légzési zavarok stb.

A depresszió okozta hajhullásnál az a félő, hogy a jelenségtől még rosszabbul érezhetjük magunkat, és még mélyebb depresszióba eshetünk attól, hogy nézünk ki.  

Ahhoz, hogy ezt leküzdjük, elsősorban fel kell ismerni, hogy depresszióban szenvedünk. Ez nem egy bonyolult folyamat, hiszen mindenki érzi magán, hogy valami nincs rendben. A hatékony megoldás az energiablokkok feloldása, a félelmek elengedése és a jó energia beengedése életünkbe. Ezt persze leírni könnyű, azonban ehhez a folyamathoz rengeteg türelem és idő kell, sokszor pedig csak kezelések és terápiák során érhetjük el az igazi eredményt.

A szervezet megfelelő működése a lelki bajok kiküszöbölése után helyreáll, ám természetesen vannak olyan károk, melyekre külön megoldást kell találnunk. Ilyen lehet a hajhullás okozta kopasz foltok jelenléte is, mely nem biztos, hogy megszűnik már magától. Ilyenkor jöhetnek szóba a mezoterápiás kezelések, esetenként különböző készítmények alkalmazása, de az is előfordulhat, hogy már csak a biztos és végleges hajátültetés segíthet.

Tudjon meg többet a hajátültetésről, és találjon vissza önmagához segítségével!

HairHungary Klinika
Web: https://hairhungary.hu/
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (30) 70 90 470



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed