Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Henrik herceg haja sem a régi

0 Komment

A brit trónörökös még csak 28 éves, de jól látható már most, hogy fejbúbján egy idő után kopasz folt fog ékeskedni. Megnéztük milyen megoldás kínálkozik számára. Könnyű dolga lesz, mert az Egyesült Királyságban óriási népszerűségnek örvendeznek a hajklinikák.

Bátyja, Vilmos herceg nyomdokaiba lépett Harry, mivel fejbúbján már most látható, hogy hajszálai elvékonyodtak és a ritkulás erősen megindult. Esetében szinte bizonyos, hogy örökölt kopaszodásról beszélhetünk, orvosi szakszóval tehát androgén alopéciával van dolgunk. Az ilyen jellegű kopaszodás ebben a korosztályban a férfi lakosság mintegy 35%-át érinti, tehát sajnos nem egyedi esetről van szó.

Harrynek minél előbb szakorvoshoz kellene fordulnia, mivel meglévő hajszálai megóvása érdekében egy személyre szabott kezelési tervet kellene felállítani külső készítmények alkalmazásával. Ez a kopaszodási folyamatot kellőképpen lelassítja, és az elvesztett hajszálak esetében a még úgynevezett alvó fázisban lévő hajhagymás serkentésére is ösztönzőleg hathat. Minél később orvosolja problémáját, annál valószínűbb, hogy a teljesen elhalt hajszálak később már csak hajátültetéssel pótolhatóak. Természetesen mindezek mellett a hercegnek oda kellene figyelnie étrendjére, szükség esetén hajhullásra kifejlesztett táplálék kiegészítő is javasolt.

A magyar HairHungary hajklinika számos hasonló esettel találkozott már, orvosai a szakmai konzultációk során minden esetben tökéletes kezelési tervet állítottak fel. Ahol már nem volt lehetőség az elhalt hajszálak külső kezelésére, a hajátültetési műtéteket Európa legfejlettebb eszközparkjának segítségével végezték el a páciensek legnagyobb örömére.

Bővebben a hajhullásról és kezelési lehetőségekről:
HairHungary – a magyar hajklinika
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed