AJÁNLÓ
 
19:07
2012. 05. 14.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
19:07
2012. 05. 14.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
19:07
2012. 05. 14.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
19:07
2012. 05. 14.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
19:07
2012. 05. 14.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vitaminokkal a szépségért

0 Komment

Nem telhet el úgy egy nap, hogy ne hallanánk, vagy látnánk bármilyen hirdetést, figyelemfelkeltést vagy termékleírást, melyben valamilyen vitamin szükségességéről, fogyasztásának mértékéről ne tudnánk meg ezernyi apró részletet. Milliószor hajtunk el a különböző reklámtáblák előtt, vagy kapcsoljuk át két műsor között a televíziónkat anélkül, hogy felfigyelnénk erre a tudat alatti bombázásra.

hajhullás hajbeültetés hajátültetés hairhungary vitaminok szépség egészségPedig nem ártana néha megállni egy kicsit, és megfontoltan érdeklődni az után, hogy ezek a hirdetések tulajdonképpen miről is beszélnek. Általában csak legyintünk egyet, hogy „igen, tudjuk, a vitamin egészséges, és kell a szervezetnek”, de ennél többről van szó.

Az egészségünkhöz szervesen kapcsolódik a szépség is, hiszen ha valaki nem egészséges, akkor teljes mértékben kizárt, hajhullás hajbeültetés hajátültetés hairhungary vitaminok szépség egészséghogy szép legyen. Bőrünk, hajunk, körmeink, színűnk, szemünk csillogása és még ezer apró részlet árulkodik arról, mennyire tápláljuk szervezetünket a szükséges anyagokkal.

A szépség megőrzésében különösen nagy figyelmet igényel hajunk ápolása, melyet nem csak külső szerek használata, hanem szintén belső támogatásunk is jelenti. Ennek elhanyagolása ugyanis fénytelen, túl száraz vagy túl zsíros, töredezett, élettelen hajhoz vezethet, és nem utolsó sorban a hajhullás egyik okaként is megemlíthetjük.

hajhullás hajbeültetés hajátültetés hairhungary vitaminok szépség egészségA haj táplálásához elengedhetetlen elegendő fehérje fogyasztása, emellett A-, B-, C-, E- és H-  vitamin, vagyis Biotin bevitele például halak, különböző zöldségek, növényi olajok, citrusok és egyéb jótékony hatású ételek segítségével.

Ezen kívül akadnak olyan természetes adalékokból készített gyógyszerek, és gyógynövényes, külső használatra alkalmazható készítmények, melyek szintén táplálhatják frizuránkat.

Ha azonban valaki olyan hajhullásban szenved, amely ezen ételek, készítmények és nagyfokú odafigyelés mellett sem állítható meg, akkor másfajta segítség után kell néznie. A hajátültetés olyankor is biztos és sikeres megoldást nyújt, amikor minden más próbálkozás csődöt mondott már.

Tudjon meg többet a hajátültetésről!

HairHungary Klinika
Web: hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (30) 70 90 470



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed