AJÁNLÓ
 
09:43
2014. 06. 12.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
09:43
2014. 06. 12.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
09:43
2014. 06. 12.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
09:43
2014. 06. 12.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
09:43
2014. 06. 12.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szemöldökparóka

0 Komment

A divatot követni annyira nehéz, hogy néha sajnos olyan visszafordíthatatlan és meggondolatlan dolgokra vagyunk képesek, melyet később aztán megbánunk, főleg, mikor a divat saját maga ellentéte lesz. Így van ez például a szemöldökkel is, ami miatt egy új őrület kezd hódítani, méghozzá a szemöldökparóka.

Pár évvel ezelőtt még a vékony szemöldök számított trendinek, sokan nagyon kiszedették, gyantáztatták, és számos tetovált, szinte csak egy csíkként viselt szemöldök jött szembe velünk az utcán. A rajzolt és túlságosan is levékonyított szemöldök mára már divatjamúlt lett, éppen ezért verhetik a fejüket a falba azok, akik lézeres szőrtelenítéssel akarták kényelmessé tenni a vékony csík viseletét.

hajhullás szemöldök vastag szemöldök hajátültetés szemöldökparóka szemöldök beültetés hairhungary kopaszUgyanis a mostani divat szerint az számít szép szemöldöknek, amelyik dús, ívelt és szélesebb. Nem vitatható, hogy sokkal nőiesebb és csábosabb tekintetet tud adni, persze csak normális keretek között, hiszen ezt is ugyanúgy kell formázni, alakítani, hogy szép legyen.

A szemöldökparókát azoknak találták ki, akik a régebbi divatot követve megváltak szép szemöldöküktől, így nem tudják már visszavarázsolni a dús íveket. A paróka ragasztós felületű, így tudjuk ráhelyezni a megfelelő helyre. Viszont csak pár órát marad ott, ahol szeretnénk, és bizony elég kellemetlen lehet, ha rosszkor csúszik félre.

Éppúgy, mint a rendes parókát, a szemöldökparókát is ki tudjuk cselezni egy sokkal valóságosabb és természetesebb eredményt nyújtó eljárással. A hajátültetés lényege, hogy a kopasz foltokat a tarkótáji hajzatból átültetik, így onnan az már sosem fog kihullani, hajunk újra dús lesz. A szemöldöknél ugyancsak lehet alkalmazni a hajátültetést, ilyenkor szintén a hajzatból ültetnek be a szemöldök részbe szálakat. Az eredmény gyönyörű, dús, ívelt szemöldök lesz, mely esetben sosem kell félni attól, hogy elcsúszik, leesik és egyéb kellemetlen helyzetekbe hoz minket a felragasztott pótlás.

Bővebben a hajátültetésről és a szemöldök beültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed