AJÁNLÓ
 
09:58
2014. 03. 18.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
09:58
2014. 03. 18.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
09:58
2014. 03. 18.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
09:58
2014. 03. 18.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
09:58
2014. 03. 18.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Rakoncátlan szemöldökök

0 Komment

Szemöldökünk, bár sokan azt hiszik, nem arra való, hogy a legújabb divatot kövessük formáik egyengetésével. Mindenkinek meg kell találni az adottságokhoz leghűbb, és az arcformához ugyancsak passzoló alakot, vastagságot. De sajnos ez sokszor nem sikerülhet egyszerűen.

hajhullás kopaszodás hajátültetés hairhungary szemöldök szemöldök beültetés

Arcunk egyik meghatározó eleme a szemünk fölött húzódó vonal, amely bizony mindenkinél más és más. Fontos szerepet tölt be, hiszen mimikázunk vele, érzelmeket tudunk kifejezni segítségével és arcunk karakterét is nagyban befolyásolja. Mint a frizurának, sajnos a szemöldöknek is voltak már különböző divatjai, egyes korszakokban a szedetlen, vastag, akár össze-vissza álló forma volt a nyerő, máskor pedig ennek ellentéte.

Volt olyan időszak, amikor minden nő vékonyabbnál vékonyabb szemöldököt készített vagy készítetett magának, sőt, sokan le is borotválták teljesen, hogy olyat tetováltassanak maguknak, amilyet elképzelnek. Ezt sajnos még mindig vannak, akik megteszik, pedig nincs is annál szebb, mint egy szép, dús, természetes szemöldök.

Egyetlen akadálya lehet az ilyen nőies, karakteres szemöldöknek, méghozzá, ha valakinek túl ritkás, foltokban hiányos, vagy eleve nagyon vékony. Ilyen esetekre is létezik már megoldás, méghozzá a szemöldök beültetés. Az eljárás során hajszálakat ültetnek be a szemöldök azon részeibe, ahol kevesebb a szőrszál, mint amennyi kellene. A beavatkozás után olyan gyönyörű, íves és vastag szemöldökünk lesz, amilyet csak szeretnénk.

A HairHungary Klinikán amellett, hogy a hajhullással és kopaszodással küzdő pácienseknek adnak személyre szabott segítséget, hogy régi frizuráikat visszanyerjék, az olyan hölgyeknek és természetesen uraknak is megoldást nyújtanak, akik szemöldöküket szeretnék egy kicsit gatyába rázni. Az olyan kopaszságot megoldó eljárások mellett, mint a mezoterápiás kezelés vagy a hajátültetés, bizony a szemöldök beültetés is szerepel a szolgáltatások között, hogy mindenki olyan külsővel rendelkezhessen, amilyet megálmodott magának.

Keresse fel a HairHungary Klinikát, és ismerje meg jobban szolgáltatásait:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed