AJÁNLÓ
 
18:44
2012. 06. 25.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
18:44
2012. 06. 25.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
18:44
2012. 06. 25.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
18:44
2012. 06. 25.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
18:44
2012. 06. 25.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pikkelysömör a fejbőrön

0 Komment

Hajunk és fejbőrünk állapota igencsak fontos tényező, hiszen központi szerepe van abban, hogyan nézünk ki, és hogyan érezzük magunkat a bőrünkben. Nem csak arra kell ilyenkor gondolnunk, hogy hajunk milyen színű, milyen a frizuránk és frissen mosott-e, hanem a haj ápoltsága is elengedhetetlen, mely a fent említett részleteken túl kell, hogy mutasson.

Azonban abban az esetben is előfordulhatnak gondok, ha odafigyelünk hajállományunkra. A korpásodásról, száraz és gombás fejbőrről már tettünk említést, de van egy másik, igen kellemetlen probléma, a fejbőrön előforduló pikkelysömör.

pikkelysömör hajhullás hairhungary betegség hajátültetés kezelésKialakulásának hátterében állhatnak különböző betegségek és gyógyszerek hatásai, a stresszes életmód, ugyanakkor előfordulása köszönhető esetenként a túlzott alkoholfogyasztásnak és dohányzásnak is, ezen kívül öröklődhet is. A betegség folyamán nagyméretű szarupikkelyek keletkeznek, a fejbőrön közvetlenül a haj vonalánál, illetve sok esetben a hajas fejbőrre is kiterjednek, súlyosabb változata pedig skalpszerűen, egybefüggően is beboríthatja a fejbőrt.

Kezelésére orvos által ajánlott pakolásokat, oldatokat és különböző speciális samponokat lehet használni, melyek segítenek a gyulladás és a fokozott hámképződés csökkentésében. Ezeken kívül léteznek terápiás fénykezelések is, melyek egyénre szabottan történnek.

A pikkelysömör egyetlen „jótékonysága”, hogy nem okoz hajhullást. Tehát ha fejbőrünkön olyan problémás tünetek jelennek meg, melyek következtében a hajunk is elkezd hullani, akkor biztosan valami más ok áll a háttérben. Tartós hajhullás esetén mindenképpen segítséghez kell fordulni.

További információkért keresse fel a Hairhungary csapatát:

HairHungary Klinika
Web: https://hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (30) 70 90 470



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed