AJÁNLÓ
 
09:37
2013. 12. 26.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
09:37
2013. 12. 26.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
09:37
2013. 12. 26.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
09:37
2013. 12. 26.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
09:37
2013. 12. 26.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ne csak együk, kenjük is!

0 Komment

Nem is gondolná az ember, mennyi kinccsel van körbevéve a mindennapok során. Főleg nem gondolna arra, hogy mennyi minden használható fel azokból a finomságokból, melyeket eredetileg evésre szánunk. A banán például nem csak finom, hanem a hajunknak is kitűnő, tápláló csodaszert is jelenthet.

A banán egy igazi vitaminbomba ugyanis frizuránknak, nem csak kiválóan ápolja hajszálainkat, hanem egyfajta védőréteget képez rajtuk, ami sokkal ellenállóbbá teszi hajkoronánkat minden fajta káros hatással szemben, legyen szó a forró hajszárítóról, vagy a kinti hidegről. Minden típusú hajra jó hatással van.

Ha ezt a finomságot egy másikkal párosítjuk, még meghökkentőbb eredményt kapunk. A méz ugyanis szintén vitaminokban gazdag, a benne rejlő tápanyagok regeneráló hatásúak, és visszaadják hajunk fényességét, vitalitását.

A pakolás elkészítése nagyon egyszerű. Egy banánt hámozzunk meg, és pépesre törjük össze egy villa segítségével. Mézből csak egy-két evőkanálnyira lesz szükségünk, annyit adjunk csak hozzá, amelytől a pakolásunk állaga kenhető lesz. Jól dolgozzuk össze, majd kenjük fel nedves hajunkra. Fél órát hagyjuk hatni, majd langyos vízzel mossuk ki hajzatunkból. Ez lehetséges, hogy eltart egy ideig, de mindenképpen öblítsük tisztára frizuránkat. Az eredmény szembetűnő lesz már az első alkalmazáskor is.

A házi praktikák sora szinte kimeríthetetlen, így nyugodtan válogathatunk a különböző pakolások között, váltogathatjuk őket, aminek hajzatunk mindenképpen hálás lesz. Kellő gondoskodás mellett ugyanis elkerülhető a száraz vagy éppen zsíros, töredezett, korpás haj kialakulása, ezzel együtt sok esetben megelőzhető a hajhullás is, ami mindenki rettegett rémálma.

Természetesen odafigyelés mellett is kialakulhat kopaszodás olyan okokból, melyeket ilyen csodaszerekkel sajnos nem tudunk kiküszöbölni. Ilyen esetekben segítségünkre lehet egy mezoterápiás kezelés, vagy különböző készítmények alkalmazása, illetve a visszafordíthatatlan, hajhullás okozta kopaszságra gyógyírt nyújt a biztos és végleges eredményt adó hajbeültetés.

Bővebben a hajátültetésről:
HairHungary – Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed