AJÁNLÓ
 
18:43
2013. 12. 16.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
18:43
2013. 12. 16.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
18:43
2013. 12. 16.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
18:43
2013. 12. 16.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
18:43
2013. 12. 16.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mit tehetünk, ha túl száraz a hajunk?

0 Komment

Sajnos hajzatunk folyamatosan annyi káros hatásnak van  kitéve, hogy ha nem ápoljuk kellőképpen, akkor bizony rengeteg probléma fog jelentkezni frizuránkon. A száraz haj, a töredezettség, a fénytelenség nem csak esztétikailag kellemetlen, hanem bizony még hajhulláshoz is vezethet, ha nem kapunk észbe időben.

A száraz hajzat az egyik legkiábrándítóbb látvány, hiszen a hajunk ilyenkor teljesen élettelennek tűnik, elveszíti egészséges fényét és könnyen megtörnek a hajvégek, ami szintén nem szép összképhez vezet. Tapintása sem kellemes, mert nagyon érdes, szalmaszerű.

Ahhoz, hogy frizuránk egészséges és fényes maradhasson, bizony több dologra is oda kell figyelnünk. Ezzel nem csak hajunk szépségét őrizzük meg, hanem elébe mehetünk olyan nagyobb problémáknak is, mint a töredezett haj vagy a hajhullás, kopaszodás.


Elsősorban oda kell figyelnünk arra, hogy milyen hajápoló szereket alkalmazunk, illetve az sem jó, ha ezeket túl gyakran használjuk. Elég, ha hetente egyszer teszünk fel hajunkra pakolást, ami lehet kész termék, de akár otthon is elkészíthető, vitamindús keverék is. Ne mossunk hajat minden nap, és főleg ne használjunk túl gyakran olyan forró eszközöket, mint a hajvasaló vagy a forró hajszárító. Válogassuk meg, mivel fésüljük ki frizuránkat, mert a durva kefék nem tesznek jót a hajszálaknak. Bánjunk finoman fejbőrünkkel és hajzatunkkal, egy rövid fejbőrmasszázs pedig csodákra képes.

Ha a fent leírtakat betartjuk, szép és egészséges hajzatunk lesz. Azonban ha nem figyelünk oda ezekre a részletekre, előbb vagy utóbb tapasztalni fogjuk, hogy hajunk nem csak fénytelen, de egyre ritkább is. Természetesen hajhullás más okokból is kialakulhat, ezért ha kellő gondoskodás mellett is tapasztalunk nagyobb hajveszteséget, szakértő segítséghez kell fordulnunk. Attól függően, hogy mi eredményezi a kopaszodást, lehet megoldás problémánkra egy mezoterápiás kezelés, vagy a végleges és biztos eredményt nyújtó hajbeültetés is.  

Bővebben a hajátültetésről:
HairHungary – Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed