AJÁNLÓ
 
14:40
2013. 05. 31.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
14:40
2013. 05. 31.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
14:40
2013. 05. 31.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
14:40
2013. 05. 31.
Sokszor emlegetjük, hogy többféle hajproblémára nyújthat megoldást egyes szerek vagy kezelések...
A bejegyzés folyatódik
 
14:40
2013. 05. 31.
Hajzatunk állapotának megváltozása, romlása sok esetben már akkor intő jel lehet, amikor mondjuk...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy új felmérés került napvilágra, melyben 1500 kopaszodó férfit kerestek meg. A közvélemény kutatásból kiderül, hogy 7-ből egy férfi aggódik az miatt, hogy kopaszodása előbb-utóbb kihat meglévő kapcsolatára, vagy lényegesen nagyobb hátrányból indul az ismerkedés során.

A megkérdezett férfiak közül minden harmadik úgy gondolja, hogy a kopasz embereknek lényegesen nagyobb energiát kell fordítani arra, hogy bízzanak bennük az élet bármely területén. A legmegdöbbentőbb mégis az, hogy 10-ből egy férfi akár egy teljes évet odaadna az életéből, ha újra visszakapná régi hajkoronáját. Sokan arra is hajlandóak lennének, hogy egész életükben lemondanának a fizetésük egy negyedéről, ha újra dús hajjal élhetnének tovább.

Ezek a statisztikai adatok meglepőnek tűnhetnek, azonban a kopaszodás pszichológiai háttere nem új keletű ezen a szakterületen. Épp ezért fontos, hogy széleskörűen megismerjék az emberek a hajhullás, kopaszodás megfelelő és szakszerű kezelési módozatait. Tévhit ugyanis, hogy a kopaszodás ellen nem kezdhetünk semmit és a természetre kell bízni annak akár igen gyors lefolyását. Számos megelőző kezelés létezik, és ha időben felismerjük ritkuló hajkoronánk problémáját, akkor jó esélyekkel nézhetünk a jövő elé.

Akik pedig az örökölt úgynevezett adrogén allopécia kopaszodás áldozatául estek, nekik sem kell feladni a reményt, hiszen a mai orvostudomány olyan lehetőséget adhat a kezükbe, mellyel akár teljes mértékben természetes módon visszafordítható az idő kereke. Ez nem más, mint a hajátültetés, azon belül is a legmodernebb SafeSystem-FUE2 eljárás. Ezt a hajbeültetési módszert a HairHungary klinika vezette be Európában elsőként az amerikai HSC Colorado klinika szakmai segítségével. A magyar szakrendelés orvosai így úttörőként segíthetik az olyan országok hajátültetési magánrendelését és műtétjeit mint Németország vagy a szomszéd Szlovákia.

Bővebben a kopaszodásról, hajátültetésről és a HairHungary klinikáról:
www.hairhungary.hu

 



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed