AJÁNLÓ
 
10:00
2013. 06. 26.
A népszerű angol futball csatárt Wayne Rooneyt több klub is szeretné megszerezni, azonban még két...
A bejegyzés folyatódik
 
10:00
2013. 06. 26.
Az örökölt hajhullás, kopaszodás elleni egyetlen garantált módszer a hajátültetés, mely szerte...
A bejegyzés folyatódik
 
10:00
2013. 06. 26.
Lisztes Krisztián Magyarország egyik legmeghatározóbb labdarúgó egyénisége. Ki ne emlékezne...
A bejegyzés folyatódik
 
10:00
2013. 06. 26.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
10:00
2013. 06. 26.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A Ferencváros játékos megfigyelője Lisztes Krisztián jelenleg a Soroksár SC labdarúgója, ami tulajdonképpen a Fradi fiókcsapatának számít. Krisztián rutinos labdarúgóként segíti az egyesület fiataljait, és bár nem sikerült az NB2-es tagság megszerzése, egy teljesen más területen most joggal lehet boldog.

Egy évvel ezelőtt Krisztián feje búbján ékeskedő kopasz foltot már messziről ki lehetett szúrni. Ezen szeretett volna változtatni a többszörös válogatottsággal is büszkélkedő futballista, így korábban a HairHungary klinikán keresett erre megoldást. A hazai klinika világszínvonalon végez ugyanis hajátültetési beavatkozásokat és szakorvosai külföldi testvérklinikákon is végeznek már műtéteket. A kétfordulós hajátültetési beavatkozás végeredményét gyakorlatilag nemrégiben lehetett „kihirdetni”, mivel a beültetett hajszálak regenerálódási ideje hozzávetőlegesen egy év.

1 évvel ezelőtt Most

Az eredmény jól tükrözi, hogy Krisztián fején az úgynevezett vertex területen elhelyezkedő kopasz folt teljesen eltűnt, a tarkótájról kinyert hajszálak egészséges növekedésnek indultak és egy teljesen természetes végeredményt hozott Krisztián számára.

Lisztes Krisztián: „Elégedett vagyok a mostani állapottal nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam! Örülök, hogy élhettem ezzel a lehetőséggel, mindenki nagyon kedves és segítőkész volt, és mindemellett a klinika dolgozói profi tudásukkal hozzásegítettek ahhoz, hogy jobban érezzem magamat a mindennapokban. Köszönet mindenért!”

Bővebben a beavatkozást végző klinikáról:
HairHungary.hu



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed