AJÁNLÓ
 
08:00
2013. 11. 21.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
08:00
2013. 11. 21.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
08:00
2013. 11. 21.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
08:00
2013. 11. 21.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
08:00
2013. 11. 21.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Háziállatokkal egészségesen

0 Komment

Köztudott tény, és már kutatások is bizonyítják, hogy a házi kedvencek nem csak lelkünkre, hanem egészségünkre is nagyon jó hatással vannak. A lelki egyensúly, a több mozgás és a harmónia miatt sok olyan betegséget előznek meg életünkben, melyre nem is gondolnánk.

Az egyik legnagyobb hatásuk a depresszió ellen van, hiszen elég csak kapcsolatba lépnünk a kis kedvencekkel, azonnal beindul az agy öröm-központjában található hormonok termelése. Ha mellettünk vannak, könnyebben tudjuk feldolgozni a stresszes helyzeteket is, hiszen nyugtató hatással vannak ránk.

A rendszeres mozgás csökkenti az elhízás veszélyét, ezzel együtt könnyebben alakíthatunk ki szociális kapcsolatokat a séták során. Olyan betegségeket előzhetünk meg háziállatunknak köszönhetően, mint a magas vérnyomás, a lelki instabilitás, valamint csökken a szívinfarktus veszélye is. Ezen kívül az állatok egyből megérzik, ha valami nem stimmel gazdájukkal, így tulajdonképpen vigyáznak ránk. Jelzik, ha baj van, így idejében tudunk cselekedni.

A hajhullás és kopaszodás egy olyan probléma, amely nagyon sokakat érint, különböző okokból, akár már fiatalon is. A fent említett betegségek és gondok szinte mindegyike vezethet hajhulláshoz, ezért bizton állíthatjuk, hogy aki tart otthon háziállatot, annak stressz, depresszió, magas vérnyomás és egyéb ilyen tényezők nem játszhatnak közre a magas hajveszteségben.

Ilyenkor a hajhullásnak valami más okát kell keresnünk, ami természetesen még mindig ezerféle lehet, mint például hormonális problémák vagy genetika. Ebben az esetben szakértő segítséget kell keresnünk ahhoz, hogy megtudjuk, mi oldhatja meg gondunkat. A hajbeültetés egy biztos és végleges megoldást nyújtó lehetőség, melynek segítségével visszanyerhetjük régi frizuránkat, hogy ne csak kis kedvencünket kelljen fésülni.

Tudjon meg többet a hajátültetésről:
HairHungary – Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed