AJÁNLÓ
 
09:24
2015. 06. 09.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
09:24
2015. 06. 09.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
09:24
2015. 06. 09.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
09:24
2015. 06. 09.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
09:24
2015. 06. 09.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hajra fel!

0 Komment

Akit utolér a kopaszodás problémája, az vagy egyből beletörődik új kinézetébe, és rásegít a kopaszságra, vagy hiába próbálja, nem tudja elfogadni. Utóbbi esetben sokan kipróbálják a lehetőségek kimeríthetetlen tárházát, melyek a hajhullás megállítását ígérik, de idővel sajnos rá kell jönniük, hogy ez legtöbbször csak pénz-, de főként időkidobás.

A leggyakoribb oka ugyanis a kopaszodásnak maga a genetika, és ezen semmilyen csodaszer nem képes segíteni. Létezik azonban egy olyan megoldás, melynek alkalmazásával nem csak megállítható ez a kellemetlen folyamat, hanem orvosolhatóak is a kopasz foltok.

A hajátültetés nem csak reményt ad arra, hogy újra fiatalos frizuránk lehessen, hanem tényleges eredményt nyújt azoknak, akik nem törődtek bele a kopaszságba. Az eljárás során a tarkótáji donorterületről ültetnek át hajszálakat azokra a részekre, ahol túl gyér lett már a frizura. Nem csak dússágot biztosít ez, hanem a homlokvonal is visszakerül a helyére. És ami a legfontosabb, nem egy átmeneti, hanem egy végleges, biztos megoldásról beszélünk, ugyanis az átültetett hajszálak új helyükről nem fognak kihullani, hiszen úgy viselkednek majd, mint eredeti helyükön.

Sokan azért nem mernek belevágni, mert félnek az anyagi részétől. A HairHungary Klinika azonban most egy olyan kedvezménycsomaggal várja pácienseit egészen augusztus 15.-ig, mely mindenki számára lehetőséget nyújt a változtatásra.

Ne habozzunk hát a döntéssel, legyen akár kisebb területről és kevesebb hajszálról is szó, hiszen most mindenki részesülhet a nyári hajbeültetés kedvezmény keretein belül a mennyiségi árengedményben is. Ráadásul emellett további lehetőségeink vannak arra, hogy számunkra a lehető legjobb konstrukcióval oldjuk meg a fizetést. A kedvezménycsokorban pedig találhatunk ezeken felül további lehetőségeket arra, hogyan faraghatjuk le még jobban a költségeket. A végén baráti, megfizethető árakkal nézhetünk majd szembe, így ez már nem állhat utunkba ahhoz, hogy visszanyerhessük régi frizuránkat, ezzel együtt pedig elveszett magabiztosságunkat, elégedettségünket is.

 

A részletekért látogasson el honlapunkra:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed