AJÁNLÓ
 
19:49
2013. 12. 30.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
19:49
2013. 12. 30.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
19:49
2013. 12. 30.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
19:49
2013. 12. 30.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
19:49
2013. 12. 30.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hajhullás klimax idején

0 Komment

Sok nő várja, hogy mikor esik át rajta, azonban rengetegen rettegnek tőle, hogy mikor és főleg milyen velejárókkal köszönt majd be életükbe a klimax. A menstruáció megszűnésének ideje teljesen változó egyénenként, általában 45-50 éves kor felett következik be. Ugyancsak eltérő az is, hogy kinél milyen tünetek jelentkeznek.

A leggyakrabban jelentkező kellemetlenség a hőhullám, ami szinte mindenkinél előjön, ezzel pedig együtt jár az izzadás és a szapora szívverés is. Gyakori tünet a fejfájás, ami ugyancsak kellemetlen. Nagyon sok lelki változás is lezajlik ilyenkor, gyakran előfordul ingerlékenység és labilis állapot, ami főként az alvászavaroknak tudható be. Ezen kívül sokakat érint a hirtelen súlygyarapodás, ami a megváltozott hormonháztartásnak köszönhető, mint ahogyan a sokszor jelentkező hajhullásnak is ez a fő oka. Természetesen más is állhat a kopaszodás hátterében ilyenkor, ezért nagyon fontos megvizsgálni, hogy tulajdonképpen mi okozza.

Amennyiben tartósan hullani kezd a hajzat menopausa idején, az sajnos még komolyabb következményekkel járhat, hiszen az eleve labilis lelki állapotot ez még jobban ronthatja. Kialakulhat miatta depresszió, szorongás, csökkenhet az önbecsülés és ezáltal a teljesítményünk is romlik minden téren. Ezen felül kialakul egy ördögi kör, hiszen a magas hajveszteségtől csak még inkább stresszesek és elkeseredettek leszünk, ez pedig csak tovább fokozza a hajhullást. Ezért nagyon fontos minél előbb szakértő segítséghez fordulni, hogy megtudjuk, mivel lehetne orvosolni a problémát.

A HairHungary Klinikán személyre szabott kezelési terv alapján segítenek a hajhullás problémáján mezoterápiás kezeléssel, külső és belső szerek, samponok és étrend kiegészítők alkalmazásával. Azonban ha a hajhullás maradandó kopaszsággal jár, az egyetlen biztos és végeleges megoldást a hajbeültetés jelentheti.

Keresse fel a HairHungary Klinikát, és ismerje meg jobban a különböző eljárásokat:

HairHungary – Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed