AJÁNLÓ
 
18:51
2013. 11. 25.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
18:51
2013. 11. 25.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
18:51
2013. 11. 25.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
18:51
2013. 11. 25.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
18:51
2013. 11. 25.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Frizuránk a vesénkbe lát

0 Komment

Hajzatunk állapota nagyon átfogó, mégis részletes képet tud mutatni szervezetünk egészségi állapotáról, belső gondjainkról. Nem is hinnénk, mennyi diagnózist tud felállítani saját hajunk, csak oda kell figyelni az apró jelekre. Ha probléma lép fel, akkor azt a frizuránk egyből mutatja.                  

Így van ez a vese esetében is, hiszen vesénk működése nagy hatással van hajunk egészséges állapotára. Mivel a késő őszi hajhullást nagyon sok esetben a hirtelen bekövetkezett vitaminhiány, a helytelen táplálkozás és a nem megfelelő mennyiségű nyomelem bevitele okozza, már csak azzal sokat tehetünk ennek visszafordításra, ha vesénk védelme érdekében teszünk pár lépést, hiszen ezen szervünk nem megfelelő működése szinte minden esetben hajveszteséget eredményez.

Első sorban fogyasszunk minél több olyan élelmiszert, melyek a vesénket védik és táplálják. Ilyen például a paradicsom, a gesztenye, a sárgarépa, a különböző aszalt gyümölcsök, melyek nem csak sok vitamint tartalmaznak, hanem cinket, vasat és egyéb nyomelemeket is, ezzel erősítik az immunrendszert és koordinálják testünk anyagcseréjét. Még jobb eredményt érhetünk el, ha néha fogyasztunk vese- és májvédő teákat is.

Ezen felül vesénket azzal is tudjuk védeni, ha odafigyelünk, hogy a hideg időben a derekunk kellőképpen melegben legyen, hideg kövön pedig nem szabad mezítláb járni, hiszen a felfázás szintén nagyon veszélyes. Ezen kívül egy masszázs is jót tud tenni vesetájékon elalvás előtt.

Ha nagyobb fokú hajhullást tapasztalunk magunkon, érdemes a fent leírtakra odafigyelni, hiszen lehetséges, hogy ezzel nem csak a belső egyensúlyunkat teremtjük meg, hanem megóvjuk magunkat a hajveszteségtől is. Azonban ha más ok miatt lép fel kopaszodás, akkor minél hamarabb forduljunk szakértő segítséghez. Kopasz foltjainkra gyógyírt jelenthet egy mezoterápiás kezelés, vagy készítmények alkalmazása, a biztos és végleges megoldást pedig sokaknak a hajbeültetés adhatja csak meg.

Ismerje meg jobban a hajátültetési eljárást:

HairHungary – Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed