AJÁNLÓ
 
11:01
2013. 10. 10.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
11:01
2013. 10. 10.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
11:01
2013. 10. 10.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
11:01
2013. 10. 10.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
11:01
2013. 10. 10.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Félelem a tűtől

0 Komment

Szinte mindenkinek van valami fóbiája, amivel meg kell, vagy kéne küzdenie élete során, több vagy kevesebb sikerrel. Sokan félnek például a pókoktól, rágcsálóktól, rengetegen nem bírják a magasságot, és akadnak olyanok is, akik nem csak gyerekkorukban rettegnek a sötétben. De mi a helyzet a tűvel, aminek sokszor akkor is kénytelenek vagyunk engedni, ha a látványától is az ájulás kerülget minket?

Bizony rengeteg ember fél a tűtől, illetve a hozzá kapcsolható dolgoktól, mint a vér, az orvosi szoba szaga, vagy maga az orvos. Ha bármilyen oltás, vérvétel vagy egyéb olyan beavatkozás jön szóba az ilyen embereknél, amelyek szúrással járnak, bizony könnyen kimegy a talaj a lábuk alól.

Ezért fordulhat elő az is, hogy ha nem muszáj, akkor nem vállalkoznak semminemű tűszúrással járó beavatkozásra. Akármennyire tetszik például egy tűfóbiásnak a tetoválás, soha nem fog beülni, hogy csináltasson egyet magának. És ilyen lehet például a hajátültetés is, ami nagyon sok kopaszodásban és hajhullásban szenvedőnek adhatna új frizurát, de mindez talán mégsem számít elég fontosnak a tűtől rettegő emberek életében ahhoz, hogy „tű alá” feküdjenek.

De ezt most még a tűfóbiásoknak is el kell felejteniük, hiszen a HairHungary Klinika orvosai kifejlesztettek egy tűmentes érzéstelenítést, amely szinte teljesen fájdalommentessé teszi a beavatkozást. Ezen felül a legújabb SafeSystem-FUE hajátültetési módszernél csak 0,5-0,9 mm átmérőjű lyukasztással kell számolnunk, ami azt jelenti, hogy sokkal kisebb sebet okoz, és sokkal gyorsabban fog begyógyulni. Tehát a lehető legkevesebb traumával a lehető legtökéletesebb eredményt érhetjük el. Ezen felül a műtét egy kellemes, kényelmes környezetben zajlik, ahol a páciens saját igényei szerint szórakozhat a beavatkozás közben, hiszen olvashat, internetezhet vagy akár házimozizhat is.

A hajátültetés tehát már azon kopaszodásban és hajhullásban szenvedők számára is rettegésmentes, biztos és végleges megoldást nyújt, akik eddig tűfélelmük miatt még csak gondolni sem mertek erre a beavatkozásra.

Bővebben a hajátültetésről és a HairHungary Klinikáról:
HairHungary – Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed