AJÁNLÓ
 
13:01
2015. 05. 07.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
13:01
2015. 05. 07.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
13:01
2015. 05. 07.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
13:01
2015. 05. 07.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
13:01
2015. 05. 07.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Együnk sok halat vagy ne?

0 Komment

Az egészséges táplálkozásról beszélve szinte minden esetben megemlítésre kerül a halak fogyasztása. Mivel sajnálatos módon ezt nem részletezik jobban kifejtve, így kevesen tudják, hogy nem mindegy, milyen fajtájú és típusú halételeket eszünk, ugyanis köztük is van olyan, amelyik nem annyira egészséges, mint gondolnánk.

A hajzatunk tekintetében inkább árt az, ha valaki túl sok olyan tengeri halat fogyaszt, melyeknek magas a higanytartalma. Ilyen például a kardhal, néhány tonhalfajta és a makréla is. Amennyiben hetente többször eszünk ezekből, sajnos felhalmozódik szervezetünkben a higany, ami különböző egészségügyi problémákhoz vezethet. Ilyen gond például a haj elvékonyodása, rosszabb esetben pedig megindulhat a hajhullás is.

hajhullás kopaszodás hajátültetés hairhungary hal tőkehal makréla lazac kardhal tonhal halfélék egészséges étrend higany

Persze ez nem azt jelenti, hogy emiatt ne fogyasszunk halat, sőt! A tengeri halfélék közül tökéletes választás egészségünk szempontjából például a lazac, illetve a tőkehal is, de természetesen a fent említett halak sem károsak egyáltalán, ha mértékkel fogyasztjuk őket.

A hajhullás hátterében nagyon sok ok állhat, és ezek igencsak eltérőek lehetnek. A helytelen táplálkozás egy olyan problémaforrás, mely több egészségügyi gondhoz vezethet, éppen ezért körültekintőnek kell lennünk, amikor a mindennapi étrendünket összeállítjuk. Persze mindenhonnan kapjuk ehhez az információkat, melyek sokszor ellentmondanak egymásnak, így a legjobb az, ha egy arany középutat keresünk.

Amennyiben a haj állapotának folyamatos romlása, illetve a kopaszodás nem függ össze semmilyen életmódi hiányossággal, akkor bizony más okokat kell keresni. Attól függően, hogy mi eredményezi ezt a kellemetlenséget, segítségünkre lehet néhány kezelés alkalmazása – pl. mezoterápia - az eredeti hajzat visszaállítására. Azonban ha a hajhullás öröklött jellegű, vagy hiába próbálunk ki bármit a megállítására, folyamatosan kudarcot vallunk, akkor csak a hajátültetés lehet megoldás problémánkra.

Bővebben a hajhullásról és a lehetséges megoldásokról:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed