AJÁNLÓ
 
20:47
2014. 03. 10.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
20:47
2014. 03. 10.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
20:47
2014. 03. 10.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
20:47
2014. 03. 10.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
20:47
2014. 03. 10.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Csobot Adél kap hideget, meleget

0 Komment

Első ízben 2012-ben ismerhettük meg a közönséget kettéosztó lányt az X-faktorban, madj ezt követően több műsorban is szembetalálkoztunk vele. Személyisége miatt vagy szeretik, vagy éppen ki nem állhatják, így bármilyen döntést is hoz akár a munkájában, akár a magánéletében, mindig kapni fog hideget és meleget is.

Adélról azon kívül, hogy a Való Világ 6. szériájában műsorvezetőként szerepet kapott, most saját frizurája szolgáltatja a legfrisebb híranyagot. Mindegyik témában  sokan vannak, akik tetszésüket fejezik ki, de olyanok is vannak, akik támadják a lányt. Ugyanis sokaknak böki a csőrét, hogy igazi hozzáértés nélkül jut ilyen szerepekhez, ahogy az sem mindenkinek szimpatikus, hogy megvált a nőiességet jelentő, hosszú tincsektől.

Csobot Adélt először félhosszú, barna hajjal ismerhettük meg, majd egyszer csak vörös frizurával jelent meg a tévéképernyőkön, most pedig bevállalta a mindenapinak nem mondható, rövid, fiús stílust. Sokan próbálják azzal bántani, hogy külföldi celebek utánzójaként emlegetik, de persze számos rajongója van, akiknek kifejezetten tetszik ez a vakmerőség.

Lépését nem kizárt, hogy többen követni fogják, hiszen a szép és átlagosnak mondható hosszú, női hajkorona mellett nagy divatja van a rövid, merész frizurának. Persze ezt nem tudja mindenki megtenni, hiszen ahhoz, hogy egy frizura esztétikus és szép legyen, a haj állapotának megfelelőnek kell lennie. Hiába ugyanis minden fodrásztrükk, ha a fejbőrrel vagy a hajszálakkal alapvetően probléma van. Azok, akiknek ritkább a hajzatuk, esetleg kopasz foltokkal is rendelkeznek, nem tudnak bevállalni egy ilyen felnyírt frizurát. Ilyen esetekben azonban mindenképpen szakértő segítséghez kell fordulnunk, hogy kiderítsük a háttérproblémát, mi okozza a haj hullását, hiszen aszerint tudják orvosolni gondunkat. Nőknél gyakran segít a hajritkuláson egy személyre szabott mezoterápiás kezelés, férfiak tekintetében viszont gyakori az olyan kopaszodás, melyen lehetséges, hogy csak a végleges megoldást jelentő hajátültetés segíthet.

Tudjon meg többet a mezoterápiás kezelésről ás a hajátültetésről:
HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Kép forrása: http://adelcsobot.gportal.hu/



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed