Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Almaecetes öblítés

0 Komment

Az almaecet több hajpakolás összetevőjeként szerepelt már írásainkban, most viszont egy olyan hajöblítőt ismerhetünk meg, melyhez nem is kell más. Ez a hajápolási módszer ráadásul nem csak a nyár káros hatásai miatt tökéletes frizuránknak.

Az előző cikkünkben a folsavhiány okozta tünetekről olvashattak, és arról, hogyan tudjuk pótolni ezt a hiányt szervezetünkben. A megfelelő folsavbevitel hajzatunk tekintetében is elengedhetetlen, hiszen minden hajtípus életműködését kedvezően befolyásolja, hiánya pedig, mint, ahogyan azt megtudtuk, a haj gyengüléséhez és gyérüléséhez vezethet.

hajápolás hajöblítés almaecet hajhullás kopaszodás hajgyérülés hajátültetés hairhungary folsav hajszárító nyári hajápolás

Most egy olyan, nyáron kifejezetten könnyebben alkalmazható hajöblítési módszert ismerhetünk meg, mely külsőleg is segíti hajszálainkat, hogy a tartás nélküli, gyenge hajzat megerősödjön. Ahhoz, hogy ezt elérjük, tegyünk 5 liternyi langyos vízbe 6-7 evőkanál almaecetet. Mossuk meg hajunkat a megszokott módon, majd hajmosás után öblítsük át a kapott folyadékunkkal egész frizuránkat. Ezután hagyjuk megszáradni maguktól tincseinket, ne használjunk hajszárítót. Valljuk be, a nyári melegben ez nem is fog nehezünkre esni egyáltalán. Nyugodtan ismételjük ezt meg hetente egyszer, hogy hajzatunk erős, fényes és egészséges lehessen.

Persze sajnálatos módon nem minden problémát tudnak orvosolni az efféle hajápolási praktikák. Sokszor ugyanis olyan komoly gondok állnak a háttérben, melyek nem csak a hajzat erőtlenségét eredményezik, hanem komoly hajhullás indul meg miattuk. Ilyen esetekben mindenképp szakértőhöz kell fordulnunk, hiszen minél előbb kiderítjük, mi a gond, annál hamarabb tudjuk meg, hogy bajunkon mi segíthet.

A hajhullást sok esetben csak hátráltatni, lassítani tudjuk mi magunk olyan eszközökkel, melyek hajzatunk egészségét óvják, de ha például öröklött kopaszodásról van szó, akkor sajnos ezek kevésnek bizonyulnak. Ilyenkor csak a hajátültetés segíthet, hiszen egy olyan végleges és biztos megoldást nyújt, melyre más módszer nem képes.

Bővebben a hajhullásról és a hajátültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed