Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Színes védelem

0 Komment

Mivel az embert úgy találták ki, hogy soha ne legyen teljesen elégedett önmagával, nagyon ügyes találmánynak mondhatjuk a hajfestéket, hiszen ezzel mindig olyanra varázsolhatjuk frizuránkat, amilyet éppen szeretnénk, és nem kell megelégedni azzal, amilyet a sors adott nekünk.

A hajfestésnek önkifejező szerepe van, ma már a nők többsége festi, vagy már festette a haját, illetve egyre több férfi is alkalmazza. Ezen kívül eltakarja a nem várt ősz hajszálakat is, és mindig ott van a lehetőség, hogy hangulatunknak megfelelően válasszuk ki hajzatunk színét.

Mivel a hajfesték sajnos károsan is hathat frizuránk állapotára, nagyon oda kell figyelnünk arra, hogy hajunkat megfelelően ápoljuk. Ezen kívül természetesen azt szeretnénk, ha a festett haj minél tovább élénk színt mutatna. Fejlesztettek ki erre már külön samponokat is, hogy a szín tartósan fedje be hajszálainkat, azonban léteznek erre különböző otthoni praktikák is.

Színnel a színért, akár így is hívhatnánk ezeket a csodamódszereket. A feketére vagy sötét barnára festett hajat például leszűrt fekete tea főzettel lehet még élénkebbé tenni. A vörös hajzat ápolásához tegyünk narancsolajat a balzsamunkba, kitűnő fényt fog adni frizuránknak. A szőkére pedig egy fél citrommal gazdagított kamillás öblítést alkalmazzunk, ragyogni fognak tőle a szőke tincsek.

Ha folyamatosan festjük hajunkat, és nem ápoljuk megfelelően, sajnos idővel töredezetté és szárazzá válik, és elindulhat akár egy nagyobb fokú hajhullási folyamat is. Abban az esetben, ha a hajfesték károkat okoz hajunk szerkezetében, illetve hajhullást idéz elő, azonnal abba kell hagyni használatát. Amennyiben hajunk nem regenerálódik, és a kopasz részek megmaradnak, a már ismert és biztos megoldáshoz tudunk fordulni, a hajátültetéshez. Ez az eljárás visszaadja régi frizuránkat, melynek ápolásáról a továbbiakban is gondoskodnunk kell.

 

Ismerje meg jobban a hajátültetési eljárást:

HairHungary – Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed