Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Arany középút a szárításban

0 Komment

Nyáron fejbőrünk is gyakrabban beizzad, így sokan érthető módon, gyakrabban mosnak hajat, mint általában. Aztán ilyenkor jön a kérdés: használjunk-e hajszárítót ilyen melegben is, vagy nem kell? Mivel a hajszárító is, és az erős napsugarak is károsan tudnak hatni a hajszálakra, ezért minden esetben meg kell találnunk az arany középutat.

hajszárító hajszárítás hajhullás kopaszodás hairhungary hajátültetés száraz haj töredezett haj napsütés

A nyári melegben, aki megteheti, hagyja megszáradni frizuráját magától. A hajszárító gyakori használata ugyanis nem tesz jót a hajzatnak, ezért ilyenkor legalább használjuk ki, hogy nem szükséges alkalmazni. Azonban figyeljünk oda arra is, hogy a napsugarak, szinte még a hajszárítónál is jobban képesek roncsolni a hajszálakat. Ezért nem szabad a tűző napon szárogatnunk nedves frizuránkat, hiszen nedvesen a hajzat még érzékenyebb és sérülékenyebb. Keressünk inkább egy kis árnyékot, és hagyjuk, hogy a meleg nyári levegő megszárítsa fejünket.

hajszárító hajszárítás hajhullás kopaszodás hairhungary hajátültetés száraz haj töredezett haj napsütés

Persze vannak olyanok, akik ezt semmiképp sem tehetik meg, hiszen frizurájuk egy kóc lenne, ha nem szárítanák be a megszokott módon. Akinek mindenképpen tükör és egyéb fésűk használata szükséges, azok se keseredjenek el. Nagy melegben használjuk a hajszárító leggyengébb fokozatát, ami nem forró, így hajunknak sem lesz olyan ártalmas a gyakori alkalmazása.

Mindkét esetben nagyon fontos, hogy hajzatunkat ápoljuk megfelelően, hiszen ha nem figyelünk oda rá, akkor ezek a káros hatások előbb vagy utóbb olyan eredményekhez vezetnek, mint a haj kiszáradása, töredezettsége, fénytelensége, és a legtöbb gonddal együtt járó hajhullás.

Természetesen akkor is el kezdhetünk kopaszodni, ha megfelelően ápoljuk hajzatunkat. Ugyanis hajhullás hátterében rengeteg különböző ok állhat, ilyen például egy betegség vagy éppen gyógyszerek mellékhatása, de öröklődés miatt is kopaszodhatunk. Ne essünk kétségbe, mert az utóbbira is van már megoldás, méghozzá a biztos megoldást jelentő hajátültetés.

Tudjon meg többet a hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed