Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kedvezmények mindenkinek!

0 Komment

Ha valaki idősebb korban elkezd őszülni és kopaszodni, általában beletörődik ezekbe az öregedéssel járó folyamatokba. Ugyan nagyon nehéz magát az idősödést elfogadni, de sokkal kevésbé lepődünk meg, ha egyszer csak elkezd gyérülni a hajzatunk a sokadik iksz után, mintha ez már fiatalabb korban elérne bennünket.

Pedig rengetegen küzdenek a kopaszodás kellemetlenségével sajnos már idő előtt, és legtöbb alkalommal ilyenkor öröklött jellegű kopaszodásról beszélünk. Mivel külsőnk igencsak fontos része maga a frizura, éppen ezért ilyenkor sok esetben lehetetlen beletörődni az egyre magasodó homlokvonal látványába, vagy a fejtetőn egyre nagyobb teret nyerő tarságba.

Az androgén típusú kopaszodás felismerhető, hiszen tipikus területeken kezdődik el. Azt viszont, hogy hány éves korban, milyen mértékben és mennyire drasztikusan indul meg a haj gyérülése, az már a génekbe van kódolva. Éppen ezért ajánlatos már a korai szakaszban szakértő segítséget kérnünk, hogy leküzdhessük ezt a problémát. Mivel ezt a típusú hajhullást megállítani vagy visszafordítani nem lehet, így a hajátültetés az egyetlen olyan megoldás, mely biztos eredményt nyújthat.

A HairHungary Klinikán most egészen augusztus 15.-ig azon páciensek is kedvezményben részesülnek, akik még a kopaszodásuk elején állnak, és ezért csak kevés hajszál átültetésére van szükségük. Emellett további olyan lehetőségek is fennállnak a fizetéssel kapcsolatban, melyek igazán megkönnyítik azt, hogy elhatározzuk magunkat.

A részletfizetési lehetőség, vagy a hosszabb futamú egészséghitel mellett még további 10% kedvezményt kaphatunk, amennyiben saját blogot vezetünk a beavatkozás menetéről, a felmerülő aggodalmakról és az eredményekről. Nagyszerű segítség ez mindazok számára, akik még a hajátültetés előtt állnak, és természetesen pénztárcánknak is.

A hajbeültetés során a kopasz területekre azon tarkótáji hajszálakból ültetnek át, melyek nincsenek a hajgyérülésért felelős hormonok hatása alatt, így az új helyükről sem fognak kihullani. Ez nem csak a kopaszodást oldja meg tehát, hanem megteremti a nyugalmat, hiszen egy végleges eredményt láthatunk a tükörben.

 

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

06 (70) 512-2296 vagy 06 (30) 552-0940

> További információk a SafeSystem hajbeültetésről

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed