Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ijesztő frizurák

0 Komment

A filmek világában rengeteg apróságnak kell összhangban lennie ahhoz, hogy a kívánt hatást elérjék a tervezők, gyártók, producerek és színészek. Minden részletnek passzolnia kell az adott témához, és a színészek játékán kívül a külsőségeknek, a zenének és sok más apróságnak tükröznie kell az adott hangulatot.

A horror és thriller filmek arra hívatottak, hogy a közönségben rémületet, izgalmat, idegességet és félelmet váltsanak ki. Nagyon fontos tehát jól megszerkeszteni és összepasszítani a különböző részleteket, mert ha ezt nem jól csinálják, izgalmas helyett inkább nevetségessé válhatnak ezek a filmek, mely bukáshoz is vezethet a filmvilágban.

A rémisztő eszköztárak közé tartozik a sötét szín használata, illetve a fény nélküli helyiségek riadalma, ezen kívül gyámoltalan, vagy épp buta szereplők, akik mindenképpen az ellentétét cselekszik annak, amit kellene stb.

Az egyik legijesztőbb hatás viszont mindenképpen a szereplők frizurájában rejlik, ezzel az egy részlettel képesek elérni azt is, hogy a hideg futkosson a néző hátán. Vegyük például a kútból kimászó „A kör” című film főszereplőjét, akinek hosszú, fekete haja az arcába omlik. Emellett sok esetben találkozhatunk a borzongást keltő kopaszsággal is ezen filmekben, amikor őrülteket ábrázolnak foltokban hiányos hajjal. Ettől természetes, hogy kirázza a hideg az embert.

Ezek a frizurák azonban csak a képernyőn mutatnak „jól”, az életben ilyet hordani nagyon rossz élmény, nem csak a viselőnek, hanem a környezetének is. Ha túlzott hajhullást fedezünk fel magunknál, akkor azonnal szakértő segítséghez kell fordulnunk, hiszen a hajveszteség mögött rengeteg ok állhat. Lehet, hogy kopaszodásunkra elegendő egy mezoterápiás készítmény használata, de az is előfordulhat, hogy csak a végleges megoldást nyújtó hajátültetés akadályozhatja meg, hogy horror filmbe illő, foltokban hiányos frizurával kelljen együtt élnünk. 

Bővebben a hajátültetésről:
HairHungary – Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed