Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

John Travolta haja örökké téma

0 Komment

Lassan évek óta foglalkoznak a híres színész hajával és kinézetével. Volt, aki paróka hordásával gyanúsította meg, több hír szólt arról, hogy hajátültetésen ment át, és nagyon sokan foglalkoztak azzal is, amikor egy film kedvéért teljesen kopasz lett. De melyik is az igazi John Travolta?

A Grease-ben megismert sztár annak idején még szép, dús, fekete hajkoronával rendelkezett, azonban az évek során világossá vált, hogy a kopaszodás hamar utolérte. Így egy idő után már csak nagyon rövidre nyírt hajjal láthattuk, később pedig felröppent a hír, hogy Travolta hajbeültetésen esett át, hiszen hajvonala igencsak előrébb mozdult.

Nemrégiben viszont teljes kopaszsággal állt a kamerák elé, amikor egy filmforgatás miatt vált meg egész hajzatától. A karakteréhez ezen kívül dús körszakáll is társult, ami elsőként meglepte az embereket, majd ez átfordult azzá, hogy a nők többsége igazán férfiasnak és vonzóbbnak ítélte új külsejével.

Ahogy a sztárokat, a hétköznapi embereket sem kíméli az öregedéssel járó, vagy más okoknak köszönhető kopaszodás folyamata. A hajhullás nagyon kellemetlen, és gyors felismerést igényel ahhoz, hogy bármit is tudjunk ellene tenni. Ezen felül, főleg férfiak körében nagyon gyakori az öröklött, androgén jellegű hajhullás. Ebben az esetben mindenkinek el kell döntenie, hogy a kopaszságot választja, vagy inkább tesz valamit azért, hogy frizurája a régi legyen. Nem mindenkinek áll ugyanis annyira férfiasan a tar fej.

Az androgén hajhullásnak igazából csak egy ellenszere és visszafordítója lehet, méghozzá a már fent említett hajátültetés. A beavatkozás során a megmaradt tarkótáji hajzatból ültetnek át hajszálakat a kopasz területekre, ahonnan azok már nem fognak kihullani, végleges megoldást nyújtva ezzel a páciensnek.

Ismerje meg jobban a kopaszodás okait és a hajátültetési eljárást:
HairHungary – Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed