Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hódít a vastag szemöldök

0 Komment

Arról már tettünk említést, hogy mint mindennek, a szemöldöknek is megvan a maga divatja, mely természetesen folyton változik. Mostanában egyre több sztárt lehet látni a régi stílusú, vastag szemöldökkel, mely leginkább Audrey Hepburn-re emlékeztet.

audrey hapburn miley cirus Keira Knightley catherine hercegnő hajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés hairhungary szemöldök beültetés vastag szemöldök rihanna

Nincs is ezzel semmi baj, hiszen a vastag, mégis ívelt szemöldökök sokkal nőiesebben mutatnak, mint az előző divat, amikor nagyon vékonyra vagy akár teljesen kiszedték a lányok a szem eme látványos keretét, és olyankor csak egy csíkot rajzoltak vagy tetováltattak maguknak a helyére.

Persze nem szabad átesni a ló túloldalára sem, mint ahogy ezt például Rihanna tette. Új lemezborítóján annyira vastag szemöldökökkel jelenik meg, hogy azt egy kissé már túlzásnak érezhetjük. A nőies dússágot képviselik viszont: Miley Cirus, Keira Knightley és Catherine hercegnő is.

A legtöbben ezt a kinézetet el tudják érni úgy, hogy nem szedik ki nagyon, hanem hagyják kissé vastagabbá nőni a szemöldököket, és csak a formázáskor húznak ki egy-egy szálat. Nem csak természetes lesz a hatás, hanem igazán nőies és szép.

Azonban sokaknak nincs ehhez elegendő szemöldökszáluk, így ők vagy megelégednek saját, vékony vonalaikkal, vagy segítséghez fordulnak, hogy nekik is gyönyörű, ívelt és vastag szemöldökük lehessen. Tökéletes megoldás erre ugyanis a hajátültetés, mely eljárást arra fejlesztettek ki, hogy ha valaki olyan kopaszodással küzd, melynek maradandó nyomai lennének, akkor is visszanyerhesse eredeti frizuráját. Ilyenkor a saját donorterületünkből - ahonnan nem hullik ki a haj - ültetnek át hajszálakat azon területekre, ahol a hajzatunk magától már nem képes újra kinőni.

Ugyanezzel a beavatkozással elérhetjük, hogy tarkótájból kivett hajszálaink szemöldökünket dúsítsák ezután, és az átültetést követően már csak annyi lesz a dolgunk, hogy ügyesen karbantartsuk új, élettel teli, vastag szemöldökünket.  

Ismerje meg jobban a szemöldök beültetést, illetve a hajátültetést:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Sztárok a piros szőnyegen

0 Komment

Mint minden évben, idén is nagyon sokan várták a hajnali közvetítést az Oscar gáláról. Természetesen a filmek és filmszerepek mellett most is a legnagyobb hangsúlyt az kapta, ki milyen ruhakölteményben és frizurában jelent meg. A hírességek pedig nem féltek ismét megmutatni, amijük van.  

A ruhák gyönyörűek, és elegánsak voltak, éppúgy, ahogy a bennük csillogó hölgyek is. Frizurájukat tekintve most előszeretettel választották legtöbben azt, hogy lazán összekötött – szinte, mintha otthon is saját kezűleg elkészíthető – copfokban, kontyokban jelentek meg, mely igazán kihangsúlyozta a természetességet, és nagyobb figyelmet engedett az estélyiknek. Ilyen stílust képviselt például Cate Blanchett, Julianne Moore, Meryl Streep, vagy éppen a hideget-meleget is kapó „Szürke ötven árnyalata” sztárja is, Dakota Johnson.

A másik kedvelt frizuraválasztás a szabad loknis hajzat volt, mely nem csak fiatalossággal, hanem könnyed eleganciával is öltöztette viselőit, mint például Jennifer Aniston-t, Nicole Kidman-t, vagy a szépséges Keira Knightley-t is. Aki eddig nem látott friss fotókat Scarlett Johansson új frizurájáról, az lehetséges, hogy megdöbbent a mostani hajviselet láttán. A gyönyörű színésznőnek ugyanis oldalt rövidre felnyírt, középen pedig kissé hosszabban hagyott, hátrafésült tincsei sokakat meglephettek. Állítólag azért vágatta le ennyire, hogy könnyebben kezelhető legyen, bár nem biztos, hogy mindenki egyet ért vele abban, hogy emiatt megérte megválni szép, hosszú loknijaitól.

A fent említett frizurákat akár mi is elkészíthetjük könnyedén, hiszen láthatjuk, hogy ez a gála most nem a hajköltemények terepe volt. Természetesen minden hajkorona csak akkor tökéletes, ha magával a hajzattal nincs semmi problémánk. Ahhoz, hogy tincseink szépen és egészségesen csillogjanak, bizony rengeteg ápolásra szorulnak. Amennyiben a megfelelő gondoskodás mellett is fénytelenek és élettelenek hajszálaink, fontos, hogy kiderítsük, mi állhat a háttérben, hiszen ez az állapot - mint olyan sok más probléma is -, akár hajhulláshoz is vezethet.

Kopaszodás fellépésekor mindenképp szakemberhez kell fordulnunk, hogy megtudjuk, mi orvosolhatja gondunkat. A nőknél sokszor a legjobb segítség a mezoterápiás kezelés, de persze vannak olyan maradandó foltok, melyeket csak a hajátültetés tud eltüntetni. Ez az eljárás már rengeteg embernek segített – köztük itthoni és külföldi sztároknak is -, hogy visszanyerjék dús frizurájukat.

Tudjon meg többet a hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed