AJÁNLÓ
 
18:55
2013. 09. 23.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
18:55
2013. 09. 23.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
18:55
2013. 09. 23.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
18:55
2013. 09. 23.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
18:55
2013. 09. 23.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Beletörődés vagy küzdelem

0 Komment

Az idő bizony eljár minden ember feje felett, és előbb vagy utóbb szinte mindenkit utolér hajunk gyérülése is. Ezt van, aki könnyebben és van, aki nehezebben tudja feldolgozni. Ilyenkor jön az a kérdés, hogy küzdünk ellene, és megpróbáljuk visszaforgatni az idő kerekét, vagy beletörődünk és elfogadjuk, hogy bizony öregedünk.

A másik eset viszont sokkal nehezebb, mikor nem amiatt veszítünk sokat hajzatunkból, mert már itt az ideje, hanem valamilyen más oknál fogva kezd hullani a hajunk, akár már fiatalkorban is. Ez rengeteg probléma miatt fordulhat elő. Felelős lehet érte a genetika, de okozhatja akár egy betegség, vagy gyógyszer mellékhatásaként is jelentkezhet a kopaszodás. Ezen kívül befolyásolhatja az életvitelünk is, és még nagyon sok, szerteágazó gond.

A fiatalabbakat természetes, hogy jobban megviseli a kopaszodás megjelenése, hiszen ez nem várt folyamat ilyenkor még. Náluk inkább fontos az a kérdés, hogy megpróbálnak-e küzdeni ellene, vagy beletörődnek. Sok férfinak kifejezetten jól áll a kopaszság, viszont sokan nem akarnak gyér hajzattal élni, és ez főként a nőket érinti kellemetlenebbül.

A hajhullás elleni küzdelem ugyan nehéz, de nem lehetetlen. Elsősorban meg kell tudnunk, hogy mitől indult meg a folyamat. Ha olyan ok áll a háttérben, mint például egy gyógyszer mellékhatása, vagy rossz sampon használata, esetleg a haj elhanyagolása, akkor ezen okok megszüntetésével orvosolhatjuk a hajhullást is. Azonban ha genetika, vagy egyéb olyan probléma okozza a kopaszodást, amely ellen nem igen tehetünk, akkor már más megoldásokhoz kell nyúlnunk. A mai orvostudomány kifejlesztett egy olyan biztos módszert, mely természetes módon adja vissza régi frizuránkat. Ez nem más, mint a hajátültetés, melynek során a saját megmaradt, tarkótáji hajzatból ültetnek át a kopasz részekre hajszálakat. Tehát mindez azt jelenti, hogy ha nem áll jól a kopaszság, nem kell beletörődnünk, hiszen van rá biztos megoldás.

Ismerje meg jobban a hajátültetési eljárást:

HairHungary – Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

 



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed