AJÁNLÓ
 
10:00
2013. 07. 30.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
10:00
2013. 07. 30.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
10:00
2013. 07. 30.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
10:00
2013. 07. 30.
Sokszor emlegetjük, hogy többféle hajproblémára nyújthat megoldást egyes szerek vagy kezelések...
A bejegyzés folyatódik
 
10:00
2013. 07. 30.
Hajzatunk állapotának megváltozása, romlása sok esetben már akkor intő jel lehet, amikor mondjuk...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az értékes sárgabarackmag

0 Komment

A nyarat nem csak a meleg miatt szeretjük, hanem azért is, mert ilyenkor hónapról hónapra ajándékoz meg minket különböző gyümölcsökkel és zöldségekkel. A friss és egészséges vitaminbombák nagyon jó hatással vannak szervezetünkre, és nem is hinnénk, hogy finomságukon kívül még mennyi jó dolog rejlik bennük.

Nem csak fogyasztásukkal lehet jótékonykodni testünkkel, hanem különböző felhasználásuk, alkalmazásuk is rejt nem várt hatásokat. A finom sárgabarack esetében például jó, ha tudjuk, hogy magja egy igazi csoda. B17 vitamint tartalmaz, amely történetesen a rák egyik legerősebb ellenszere. Valamint a magból készített olaj gazdag zsírsavakban és kénben, amely hihetetlen gyorsasággal tud segíteni a köröm, a bőr és a haj gondjain. Készíthetünk belőle pakolást, de magában is felkenhetjük ezt a problémás felületekre és akár még el is fogyaszthatjuk, hiszen ez a csodaszer még a stressz oldására is alkalmas. A betöredezett körmök hamar erőssé válnak, a száraz bőr puha lesz, a tartástalan, elvékonyodott, száraz hajzat pedig fényessé és könnyen kezelhetővé válik.

Ha megismerkedünk a természet kínálta csodagyógymódokkal, nagyon sok betegséget és kellemetlen tünetet megelőzhetünk még a gondok kialakulása előtt. Szervezetünk hálás lesz az ilyen praktikák alkalmazásáért.

Hajunk ápolása nagyon fontos, és elengedhetetlen a mindennapokban, hiszen frizuránkat nap, mint nap sok káros hatás éri, legyen szó a levegő portartalmáról, az erős napsugárzásról, a folyamatos divatkövetésről stb. Ha nem figyelünk kellően oda, akkor sajnos hamar jöhet a baj, kialakulhat szárazság, töredezettség, egyéb fejbőrbetegségek, és természetesen a megviselt hajzat könnyebben kezd gyérülni, a legrosszabb esetben pedig szembe kell néznünk a hajhullás kialakulásával.

Amint kopaszodni kezdünk, szakértő segítséghez kell fordulnunk, mert ilyen esetekben már nem biztos, hogy a csodapraktikák segítenek. Az is előfordulhat, hogy régi frizuránkat már csak a biztos és végleges megoldást jelentő hajátültetés hozhatja vissza.

Tudjon meg többet a hajátültetésről:
HairHungary – Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed