AJÁNLÓ
 
09:23
2014. 03. 27.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
09:23
2014. 03. 27.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
09:23
2014. 03. 27.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
09:23
2014. 03. 27.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
09:23
2014. 03. 27.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Anyajegyek a fejbőrön

0 Komment

Az anyajegyek úgymond jóindulatú bőrdaganatok testünk egész felszínén. Számuk és kialakulásuk főként az örökléstől függ, de rossz életmóddal akár mi is hozzájárulhatunk ahhoz, hogy újak jönnek létre. Mindenképpen oda kell figyelnünk rájuk, hiszen ha elváltozást tapasztalunk – viszketést, alakváltozást, növekedést, stb. -, az rosszat is jelenthet.

A hajas fejbőrön az anyajegyek állandó sérülésveszélynek vannak kitéve, hiszen hajmosáskor, fésülködéskor könnyen megsérthetjük őket. Ezenfelül ha valakinek ritkább a haja, vagy erősen kopaszodni kezd, bizony nem nyújtanak esztétikus látványt, így érdemes erről a területről leszedetni őket.

hajhullás kopaszodás hajritkulás hajátültetés hairhungary anyajegy hajas fejbőr anyajegy a fejbőrön

A kopaszodás természetesen emellett magában is egy nagyon kellemetlen probléma, mely ellen azonnal lépéseket kell tennünk, amint észrevesszük, hogy a normálisnál sokkal több hajunk hullik ki. Léteznek ugyanis olyan esetek, amikor elejét tudjuk venni a bajnak egy kis odafigyeléssel – mint például több vitamin fogyasztásával, kisebb vagy nagyobb mértékű életmódváltással, hajregeneráló pakolásokkal stb. -, de az is előfordulhat, hogy a hajhullást sokkal komolyabb ok eredményezi.

Öröklött kopaszodás esetén például nem tudjuk megállítani ezt a folyamatot, viszont szakértő segítséggel erre is kaphatunk megoldást. A hajátültetési eljárás vissza tudja varázsolni régi frizuránkat, mivel ilyenkor a tarkótáji hajzatból ültetnek át a kopasz területekre, ami új helyéről már nem fog kihullani.

Mind a hajhullás okozta kellemetlen kopasz foltok, mind az esztétikailag rossz látványt nyújtó anyajegyek olyan problémák, melyekkel mihamarabb foglalkoznunk kell. Nem csak az önbizalmunk, hanem sok esetben egészségünk is múlik azon, hogy idejében észrevegyük a változásokat magunkon, és azokkal minél előbb el is kezdjünk foglalkozni.

Ismerje meg jobban a hajátültetési eljárást:
HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed