AJÁNLÓ
 
18:49
2013. 04. 01.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
18:49
2013. 04. 01.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
18:49
2013. 04. 01.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
18:49
2013. 04. 01.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
18:49
2013. 04. 01.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A köles, mint csodaszer

0 Komment

A köles az egyik legrégebb óta használt gabonafajta, ami sajnos nyugaton manapság egyre ritkábban jelenik meg a táplálkozásban, ám vannak olyan országok a világ más részein, ahol fő táplálékként van jelen. Ez az egyetlen olyan gabona, amelyben teljes értékű fehérje található, és emellett rengeteg értékes tápanyagot tartalmaz. Sok benne a vitamin és az ásványi anyag.

Nem is gondolnánk, hogy az egyik legnagyobb problémára jelenthet megoldást, méghozzá a diffúz hajhullásra, mely rengeteg ember életében okoz nagy gondokat. A diffúz típusú hajhullás hátterében rengeteg különböző ok és probléma állhat, mint például hormonális gondok, rossz táplálkozás, gyógyszerek mellékhatásai, stressz, és természetesen maga az öregedés is.

Az ilyen hajhullásnál a legfontosabb, hogy kiderítsük a kiváltó okot, és csak ezután tudjuk megfelelően kezelni azt. Ha még nem nagy a baj, akkor megállíthatjuk és megakadályozhatjuk a további hajhullást különböző prkatikák segítségével, melyekben nagy szerepe van a természetes anyagoknak. A haj növekedése és erőssége szempontjából a köles olyan aminosavakkal bír, melyek elengedhetetlenek az igazán szép és egészséges hajzathoz. Ezen kívül rengeteg olyan ásványi anyagot tartalmaz, melyek segíthetnek a hajhullás leküzdésében.

A kölest általában vízben, vagy tejben megfőzik, és mézzel ízesítve, édesen eszik.  Közben pedig sokan nem is tudják, hogy egy “csodaszert” fogyasztanak.

Sajnos azonban vannak olyan esetek, amikor a hajhullás olyan károkat hagyott maga után, melyen semmilyen csodaszer nem tud már segíteni. Ilyenkor  - a legjobb, ha minél korábban - mindenképpen szakértő segítséghez kell fordulnunk, hiszen lehetséges, hogy bajunkra már csak a biztos segítséget jelentő hajátültetés lehet a megoldás.

Tudjon meg többet a hajátültetésről:

HairHungary – a magyar hajklinika
www.hairhungary.hu

 



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed