AJÁNLÓ
 
09:00
2015. 10. 01.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2015. 10. 01.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2015. 10. 01.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2015. 10. 01.
Ha valaki a hajbeültetés mellett dönt a túlzottan elhatalmasodni kezdő kopaszodás miatt, az általában...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2015. 10. 01.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Olcsó poén lenne azzal kezdeni a professzionális hajbeültetésről szóló cikket, hogy már Sámsonnak is a hajában volt az ereje. Mégis kénytelen vagyok ilyen fordulattal élni, mert bár a későbbi évszázadok során a haj alatt lakozó tartalmat jobban értékelték, a külső megjelenésünk szempontjából ezt, a még szőrös őseinktől ránk maradt örökséget a mai napig világszerte státuszszimbólumként viseljük, formázzuk, ápolgatjuk. Amíg van…

Hol van már az idő, amikor a 90-es évek amerikai zsarufilmjeiben a főnököt kigúnyoló szépfiú annak rosszul sikerült hajbeültetésén élcelődik. Pedig rosszul sikerült hajbeültetések még mindig vannak. Nem is kevés…

Cikksorozatunk első bejegyzése és az ezt követő szakmai anyagok és tájékoztatók egy, a HairHungary Klinika orvosai által az évek során szakmai kongresszusokon és képzéseken felhalmozott tapasztalatok alapján jött létre. Megszületésében az a motiváció játszik igen fontos szerepet, hogy végre átfogó, igazán hiteles szakmai fórumot hozzunk létre a minőségi hajbeültetés és egyéb kiegészítő terápiák után érdeklődők számára, akik sokszor csak a profitorientált, gombamódon szaporodó „hajklinikák” promóciós anyagaiból tudnak tájékozódni.

Dr. Simon Balázs véleménye szerint az ISHRS (Hajsebészek Nemzetközi Szervezete) legutóbbi, isztambuli kongresszusa olyan élményekkel szolgált, amelyet egy magára valamit is adó, igazán elhivatott hajbeültetési specialista minél szélesebb körrel kíván megosztani, hogy a fent említett rossz műtétek száma fokozatosan nullára csökkenjen.

A mai modern, hajszálankénti hajátültetés történetét átvenni itt felesleges lenne - erről olvashatnak épp most egy másik cikksorozatunkban -, azonban azzal mindenképpen tisztában kell lenni, hogy hazai megjelenése és valóban hatékony módszerként való alkalmazása az elmúlt évtizedre tehető. Ez rendkívül csekély idő az esztétikai sebészet más beavatkozásainak hazai meghonosításához mérten, éppen ezért szükséges olyan médium, amelyben a módszer hatékonyságát szemléltetni tudjuk, és mindenki meggyőződhet a biztonságosságáról, valamint képet kaphat róla, hogyan is válasszon hajklinikát.

Ebben kíván segíteni a nemrégiben alakult hazai Facebook csoport, hiszen külföldön bevett szokás, hogy a páciensek kopaszodási problémáikat megosztják fórumokon, ahol az orvosok és más hajátültetésen már átesett emberek segítenek útmutatást adni.

> Facebook csoport csatlakozás - Hajbeültetés kérdések és válaszok szakértők jelenlétében

A következő részben a műtéti logisztika és a hajátültetéshez szükséges speciális eszközök fontosságáról oszjuk meg tapasztalatainkat!



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed