AJÁNLÓ
 
19:48
2014. 01. 27.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
19:48
2014. 01. 27.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
19:48
2014. 01. 27.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
19:48
2014. 01. 27.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
19:48
2014. 01. 27.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hirtelen trauma miatti hajhullás

0 Komment

A hajhullás kialakulásának rengeteg különböző oka lehet, és sokszor nem is sejtjük, hogy milyen dolgok állhatnak a hátterében, hiszen az adott élethelyzetet nem mindig hozzuk összefüggésbe az ijesztő eredményekkel. Ha el kezd hullani a hajunk, mindenképpen át kell gondolnunk, hogy mi idézheti elő.

Egy hirtelen jött trauma miatt például nagyfokú hajveszteséget tapasztalhatunk rövidebb vagy hosszabb ideig, ez attól függ, hogy a szervezetünk hogyan reagál, és mennyire tudjuk gyorsan feldolgozni az adott szituációt. Egy baleset részesének lenni, vagy megkapni egy halálhírt, túlesni egy váláson mind nagyon sokkolhatja szervezetünket. Ilyenkor felborulhat az egész belső rendszer, és mindaddig nem is működik normálisan, amíg az adott szituáció el nem rendeződik, és nem kerül minden vissza a régi kerékvágásba. Sőt, a tünetek még ezután is csak jóval később szűnnek meg teljesen.

A szervezet felborultsága okozhat például nagyon sok nőnél hirtelen vérzést, még akkor is, ha az adott személy fogamzásgátlóval szabályozza ciklusát. Kialakulhat magas vérnyomás, melynek szabályozására nagyon oda kell figyelni. És előfordulhat olyan mértékű hajhullás is, melytől az első pillanatban nagyon megijedhetünk. Azonban az ilyen fajta hajhullás lassan gyengül, majd el is tűnik, ha az érintett feldolgozza az őt ért traumát.

Amennyiben hosszabb lefolyása van a sokk feldolgozásának, természetesen nagyon sok idő kell ahhoz, hogy hajzatunk a régi legyen, ezt kezelésekkel és különböző készítmények alkalmazásával segíthetjük. Viszont ha kopaszodásunknak olyan oka van, amit nem lehet orvosolni, mint például az öröklött kopaszodásnál, akkor csak a biztos és végleges megoldást jelentő hajbeültetés segíthet a kialakult kopasz foltok eltűntetésében. A HairHungary Klinikán minden hajhullással küzdőnek személyre szabottan oldják meg problémáját, a különböző lehetőségek közül kiválasztva a megfelelőt.

Keresse fel a HairHungary Klinikát, és ismerje meg jobban a különböző eljárásokat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed